Τηλεόραση|27.10.2020 12:41

Αντελίνα Βαρθακούρη: Οι πρώτες δηλώσεις για το «διαζύγιο» με τον Alpha

Newsroom

Το τέλος της συνεργασίας της Αντελίνας Βαρθακούρη με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha ανακοίνωσε επίσημα το κανάλι χθες (26/10) και η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» για όλα όσα έγιναν στο κρίσιμο τελικό ραντεβού.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη είπε για το «διαζύγιο» με τον Alpha: «Δεν είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να κάθομαι και να πληρώνομαι. Κατά τη δική μου γνώμη, δεν αξιοποιήθηκα από τον Alpha έτσι όπως πίστευα και έτσι όπως τα είχαμε πει. Μου πλήρωσαν τη ρήτρα, αυτά είναι συμβόλαια. Ξεκίνησα με τις καλύτερες των προϋποθέσεων όταν υπέγραψα με τον σταθμό, τα πράγματα δεν πήγαιναν και δεν πήγαν έτσι όπως τα είχα στο μυαλό μου. Λειτουργώ πάρα πολύ με το συναίσθημα και όπου έχω βάλει την υπογραφή μου θέλω να την τιμώ μέχρι το τέλος. Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου, αλίμονο. Το «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι» δεν το αγάπησα, αγάπησα τους συνεργάτες μου».    

Σε ερώτηση για το αν της πρότειναν να είναι μέρος μια εκπομπής, απάντησε: «Έγω να είμαι μέρος; Δεν ήμουνα ποτέ μέρος μιας εκπομπής γιατί δεν το είχαμε συμφωνήσει από την αρχή. Καμία πίκρα δεν έχω. Είμαι ελεύθερη, το κινητό μου είναι ανοικτό, περιμένω».

Στην επίσημη ανακοίνωση διαβάσαμε: «O Alpha και η Αντελίνα Βαρθακούρη προχώρησαν σήμερα σε λήξη της μεταξύ τους συνεργασίας, κοινή συναινέσει. Την ευχαριστούμε και της ευχόμαστε καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνει». Η εκπομπή «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι» έκανε πρεμιέρα στον Alpha λίγες ημέρες μετά το lockdown και το concept ήταν μία πολύ «φρέσκια» ιδέα που υλοποιήθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από τους συντελεστές της με πρώτη και καλύτερη βέβαια την Αντελίνα. Δυστυχώς, όμως, τα νούμερα δεν ήταν καθόλου ενθαρρυντικά με αποτέλεσμα οι ιθύνοντες του Alpha να αποφασίσουν στη διακοπή της εκπομπής.

παρουσιάστριαΑντελίνα ΒαρθακούρηAlpha TV