Τηλεόραση|02.11.2020 12:15

The Voice: Το φλερτ στην Παπαρίζου και το ηπειρώτικο γλέντι που ξεσήκωσε το πλατό

Newsroom

Οι Blind Auditions του «The Voice» συνεχίστηκαν το βράδυ της Κυριακής (1/11) για όγδοη βραδιά με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, τον Πάνο Μουζουράκη, την Έλενα Παπαρίζου και τον Σάκη Ρουβά να διεκδικούν τις καλύτερες φωνές για τη δική τους ομάδα. Ο Γιώργος Λιανός στο πλευρό των διαγωνιζομένων και των συγγενών τους μας μετέφερε τα δικά τους συναισθήματα και τα όνειρά τους.

Ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους ήταν και η Κωνσταντίνα Τούνη, που ήρθε στο «The Voice» από το Ντόρτμουντ της Γερμανίας, όπου ζει με τον σύζυγό της και τραγουδούν εκεί παραδοσιακά τραγούδια σε γάμους της ελληνικής κοινότητας. Η Κωνσταντίνα Τούνη τραγούδησε «Το αρχοντόπουλο» και έφερε την παράδοση στο πλατό.

Η χροιά της κι η επιλογή του τραγουδιού ενθουσίασε τους coaches, που ζήτησαν από την ίδια και τον σύζυγό της να τους τραγουδήσουν ένα ηπειρώτικο τραγούδι για το τηελοπτικό κοινό. Η Έλενα Παπαρίζου έκανε την αρχή, ανέβηκε στην πίστα και τελικά έγινε ένα μίνι γλέντι με όλους τους coaches να χορεύουν ηπειρώτικα.

Στη σκηνή του «The Voice» ερμήνευσε το «Castle On The Hill» και ο 19χρονος Θάνος Λάμπρου, που έκανε με την ερμηνεία του σταδιακά να γυρίσουν όλοι οι coaches. Ο ίδιος, αν και χαρούμενος που γύρισαν όλοι, διάλεξε την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου. Μάλιστα, ήταν φανερό ότι ο νεαρός είναι φαν της Έλενας στην οποία  είπε: «Κυρία Έλενα είστε μια κούκλα» προκαλώντας αμηχανία στην coach του «The Voice».

Η Αλεξάνδρα Γκουντιού, που ερμήνευσε το κομμάτι «Hit the Road Jack» κατέβηκε στην Αθήνα για το «The Voice» από την Κοζάνη. Αν και πουλά με τις αδερφές της προϊόντα στην λαϊκή, η ίδια αγαπά την μουσική και συγκεκριμένα τη house. Βέβαια η επιλογή ομάδας δεν ήταν αναμενόμενη αφού διάλεξε τον Πάνο Μουζουράκη ενώ οι αδερφές της ήθελαν τον Σάκη Ρουβά λέγοντας: «Σάκη θα φάει ξύλο από την μάνα, είχε εντολή.»

Η Πηνελόπη Λεοντοπούλου από την Χαλκιδική ανέβηκε στην σκηνή και τραγούδησε το «Just Give Me A Reason». Η ίδια αρχικά εντυπωσίασε τον Πάνο Μουζουράκη με αποτέλεσμα να γυρίσει την καρέκλα του αμέσως. Το άγχος όμως την «γονάτισε» και άρχισε να βγαίνει εκτός τόνου, ενώ είχε και πολλές αστάθειες στη φωνή της. Αν και γύρισε και η καρέκλα του Σάκη Ρουβά, η Πηνελόπη επέλεξε τον Πάνο Μουζουράκη με την υπόσχεση ότι στην συνέχεια θα διαχειριστεί καλύτερα το υπερβολικό άγχος της.

Ο Dino με καταγωγή από την Κύπρο ερμήνευσε το «Nobody Knows» μπροστά στους κριτές, εντυπωσιάζοντας τον Σάκη Ρουβά και τον Πάνο Μουζουράκη, οι οποίοι γύρισαν τις καρέκλες τους. Μάλιστα, ο διαγωνιζόμενος χάρηκε τόσο πολύ για το γεγονός ότι γύρισαν και οι δύο κριτές που ξάπλωσε στο πάτωμα.

Μετά τη μονομαχία Σάκη - Πάνου ο παίκτης διάλεξε την ομάδα του Σάκη Ρουβά

ΣΚΑΪThe VoiceΈλενα ΠαπαρίζουΣάκης ΡουβάςΠάνος Μουζουράκης