Τηλεόραση|04.11.2020 08:59

GNTM 3: Εμμάνουελ ή Ηρακλής, η αποχώρηση που τάραξε την Βίκυ Καγιά

Newsroom

Η Μαίρη Συνατσάκη και η Αθηνά Οικονομάκου έφεραν τις δημιουργίες τους μέσα στο GNTM 3 και έντυσαν τα 12 επίδοξα μοντέλα, που έπρεπε να χωριστούν σε concepts και να περπατήσουν στην πασαρέλα. Στόχο ήταν να έχουν τέσσερα φωτογραφικά «κλικ», τα οποία θα τους εξασφάλιζαν την παραμονή τους στο σπίτι του GNTM.

Στην τριάδα των χειρότερων φωτογραφιών για αποχώρηση βρέθηκαν η Μαριαγάπη, ο Εμμάνουελ κι ο Ηρακλής. Με το κορίτσι αρκετά στεναχωρημένο να «σώζεται» την τελευταία στιγμή, η αποχώρηση από το GNTM κατέληξε να αποφασιστεί ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Εμμάνουελ. Δύο παίκτες που είχαν θεωρηθεί και φαβορί για τον τελικό.

Την καλύτερη φωτογραφία διεκδίκησαν ο Δημοσθένης και ο Ανδρέας. Τα δύο αγόρια «κοντραρίστηκαν» έντονα και «δικαιωματικά» όπως είπε η Βίκυ Καγιά, το καλύτερο κλικ ανήκε στον Ανδρέα.

Νωρίτερα η Βίκυ Καγιά δίνοντας συμβουλές στους διαγωνιζόμενους, αποκάλυψε: «Ένα πράγμα που γίνεται με τα μοντέλα είναι ότι κολλάνε επίτηδες πίσω σας. Το κάνουν για να χάσετε τη δουλειά. Τα μάτια σας παντού. Θα σας μποϊκοτάρουν πολλές φορές. Μέχρι που θα φτάσουν να σας σπρώξουν. Εμένα μου έχει συμβεί άπειρες φορές. Την έπαθα και πλέον δεν έρχεται από πίσω μου κανείς. Τα μάτια μου είναι παντού και προσέχω. Αυτή η δουλειά είναι ο θάνατός σου η ζωή μου. Χιλιάδες φορές με έχουν σπρώξει με τακούνια. Απλά δεν έχω πέσει. Ελπίζω εσείς να μην τα κάνετε ποτέ αυτά».

Στο πλατό η Βίκυ Καγιά δεν έκρυψε την έκπληξη της για τους δύο παίκτες που έφτασαν στην δυάδα της αποχώρησης. Ο Ηρακλής μπορεί να είχε την πιο «αδύναμη» λήψη - όπως παραδέχθηκε μέχρι και ο Αιμιλιάνο - όμως τελικά από το ριάλιτι αποχώρησε «ανόρεκτα» ο Εμμάνουελ, με τον Ηρακλή να παραμένει στο GNTM.

«Θα μας λείψεις πολύ. Αν σου αρέσει πολύ και το αγαπάς να το συνεχίσεις…» του είπε η Βίκυ Καγιά, με αρκετούς από τους συμπαίκτες του να θεωρούν άδικη αυτή την αποχώρηση.

Η εκπομπή «Ευτυχείτε» βρέθηκε στα γυρίσματα του ημιτελικού του GNTM, τα οποία έγιναν πολύ νωρίτερα φέτος, λόγω κορονοϊού. Σε ξενοδοχείο βορείων προαστίων έγινε η τελική φωτογράφιση με τους παίκτες που έχουν απομείνει, όλους τους κριτές του GNTM και τον Γιώργο Καράβα.

Ηρακλής ΤσουζίνοφΒίκυ ΚαγιάGNTMαποχώρησηStar TVGNTM 3