Τηλεόραση|05.11.2020 04:16

Εξελίξεις στον Alpha: Νέο ραντεβού με την Ελεονώρα Μελέτη για το μέλλον της συνεργασίας τους

Newsroom

Τίτλοι τέλους έπεσαν στην εκπομπή «Ώρα για Μελέτη» και μπορεί στους τηλεθεατές να φάνηκε ξαφνική η διακοπής της εκπομπής, ωστόσο, η Ελεονώρα ήξερε από την Πέμπτη ότι δεν θα συνεχίσει στο πρωινό του Alpha. Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε δεκαπέντε μέρες πριν το τέλος. Όταν η παρουσιάστρια είχε συνάντηση με τη διοίκηση του σταθμού, όπου την είχαν καθησυχάσει για τα χαμηλά νούμερα της εκπομπής, αφού, όπως της τόνισαν ήταν νωρίς για να κοιτάζουν την τηλεθέαση. Η ίδια σε αυτή τη συνάντηση είχε ζητήσει να προστεθούν τρεις ακόμα δημοσιογράφοι μέχρι το τέλος Οκτωβρίου. Ωστόσο, δεν πήρε καμία απάντηση. 

Την Πέμπτη το απόγευμα, η Ελεονώρα Μελέτη ζήτησε ακόμα μία συνάντηση με τη διοίκηση, όπου μαθαίνει ότι δεν μπορούν να προστεθούν νέα άτομα στην εκπομπή και ότι τελικά θα δουλεύει με τη βοήθεια των δημοσιογράφων των ειδήσεων. Επίσης, της ανακοίνωσαν ότι δεν θα βρίσκεται πλέον στο τιμόνι της παρουσίασης.

Και μπορεί η Ελεονώρα Μελέτη να θέλησε να κάνει μόνο την εκπομπή «Μεσάνυχτα», συνεχίζοντας το συμβόλαιο της, αλλά η διοίκηση του καναλιού της «γύρισε την πλάτη», λέγοντας πώς δεν μπορεί να ενταχθεί στο πρόγραμμα άλλη μία βραδινή εκπομπή, αφού υπάρχουν ήδη του Αντώνη Σρόιτερ και του Τάκη Χατζή. Το κανάλι, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Ευτυχείτε», ζήτησε από την παρουσιάστρια να τροποποιήσει το συμβόλαιο της με μείωση μισθού, καθώς θα πληρωνόταν μόνο για μία εβδομαδιαία εκπομπή και ο σταθμός δεν ήταν διατεθειμένος να δίνει τα ίδια χρήματα. Η παρουσιάστρια δεν το δέχτηκε, αφού είχε ήδη σε ισχύει το συμβόλαιο της και η συμφωνία της ήταν άλλη με το σταθμό.

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, υπάρχει καινούργιο σημερινό ραντεβού ανάμεσα στην Ελεονώρα Μελέτη και τους ιθύνοντες του Alpha, όπου θα συζητήσουν από εδώ και πέρα ποιο θα είναι το μέλλον της συνεργασίας τους. «Όλα είναι στον αέρα. Και οι δύο πλευρές θα ήθελαν να βρεθεί κάποια λύση. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές διαφορές, αυτή τη στιγμή, για να μπορέσουν να επιλυθούν» τόνισε ο δημοσιογράφος του OPEN. 

Νίκος ΜάνεσηςΕλεονώρα ΜελέτηΜεσάνυχταAlpha TV