Τηλεόραση|04.11.2020 11:13

GNTM αποχώρηση: Εκτός ριάλιτι το απόλυτο φαβορί, Ηρακλής Τσουζίνοφ

Newsroom

Τα 10 μοντέλα του GNTM 3 και το μεγάλο φαβορί Ηρακλής Τσουζίνοφ δυσκολεύτηκαν εξαιρετικά στη δοκιμασία της Τρίτης (03/11), όπου κλήθηκαν να ποζάρουν με δυναμισμό ως έκπτωτοι εναερίτες στο φακό του Freddie F. Φορώντας δημιουργίες της Ορσαλίας Παρθένη και «σέρνοντας» αλεξίπτωτα τα επίδοξα μοντέλα έπρεπε να ποζάρουν με τον άνεμο να μανιάζει στο πρόσωπό τους.

Διαβάστε ακόμα: GNTM: Η σύντροφος του Ηρακλή εμφανίστηκε στο J2US - Οι δηλώσεις στην κάμερα

Τα «μειονεκτήματα» αυτής της δοκιμασίας τα έδωσε ο Ανδρέας Αθανασόπουλος και οι επιλογές που έκανε δημιούργησαν εντάσεις στους παίκτες. Τρεις ήταν οι διαγωνιζόμενοι που στάθηκαν μπροστά στους κριτές και είναι οι παίκτες που είχαν δημιουργήσει την «κλίκα» των καλύτερων - κάτι που τελικά δεν αποδείχθηκε. Ο Αιμιλιάνο, ο Σήφης και ο Ηρακλής δεν κατάφεραν να ικανοποιήσουν την κριτική επιτροπή με την απόδοσή τους, με τον Σήφη να τα έχει πάει κάπως καλύτερα.

Υπήρξε το απόλυτο φαβορί, ωστόσο αποχώρησε. Ο λόγος για τον Ηρακλής Τσουζίνοφ απέτυχε στη δύσκολη δοκιμασία του «αέρα» και η Βίκυ Καγιά του ανακοίνωσε ότι φεύγει από το παιχνίδι. Ο Αιμιλιάνο είχε δηλώσει νωρίστερα στην κάμερα ότι με όποιον κατέληγε στη 2αδα για αποχώρηση χθες θα τον νικούσε, και βγήκε αληθινός.

Η αποχώρηση αυτή άφησε ανάμικτα συναισθήματα στους συμπαίκτες του, με το νεαρό μοντέλο να στεναχωριέται που το ταξίδι αυτό τελειώνει εδώ, ωστόσο είναι χαρούμενος που θα γυρίσει στη μητέρα του, την κοπέλα και τους φίλους του.

O 20χρονος Ηρακλής Τσουζίνοφ έχει καταγωγή από τη Ρωσία και τη Γουινέα, γεννήθηκε στη Γερμανία, μεγάλωσε στη Ρωσία και από 8 ετών ζει στην Ελλάδα.Το όνομα Ηρακλής το επέλεξε ο ίδιος γιατί από παιδί αγαπούσε την ελληνική μυθολογία. Σπουδάζει σχέδιο μόδας και styling και ασχολείται με το modelling τα τελευταία 2 χρόνια. Τη δύναμη του την αντλεί από τη μητέρα του, που υπήρξε πάντοτε το στήριγμα του και τον μεγάλωσε κάνοντας προσωπικές θυσίες. Το motto του είναι "Μέσα σε όλα"».

Αυτή είναι η τελική δεκάδα των μοντέλων που παραμένουν στο GNTM μετά την αποχώρηση του Ηρακλή Τσουζίνοφ:

T
αποχώρησηGNTM 3GNTMΗρακλής Τσουζίνοφ