Τηλεόραση|06.11.2020 12:49

Άγριες μέλισσες - Επόμενο επεισόδιο: Μονομαχία Ελένης - Βόσκαρη με έναν μόνο νικητή

Newsroom

Τέλος εβδομάδας και νέες εξελίξεις περιμένουν το τηλεοπτικό κοινό αναφορικά με τις ζωές της Ελένης, της Ασημίνας και της Δρόσως Σταμίρη στις «Άγριες Μέλισσες», το επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝT1. Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την Ελένη να επιστρέφει στο Διαφάνι, να τραυματίζεται σοβαρά και να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Παράλληλα, η Ασημίνα απατά τον Νικηφόρο με τον γοητευτικό Μπάμπη, τον ατίθασο πρωτότοκο γιο του Κυριάκου, ενώ η Δρόσω αφήνεται στη μοίρα της στην Τρούμπα

Διαβάστε ακόμα: Άγριες Μέλισσες spoiler: Η σπαρακτική συνάντηση της Ελένης με τη Δρόσω

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 5 Νοεμβρίου, η Ελένη είναι αποφασισμένη να βοηθήσει τη Φωτεινή και τη Χριστίνα ν’ αποδράσουν, καθώς ξέρει τον τρόπο να το πετύχουν. Θα κλέψει ένα κλειδί από τον Βόσκαρη με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει. Ο Δούκας βρίσκεται στο έλεος του Γραμματικού που αλλάζει τη συμφωνία και ζητάει ανταλλάγματα για να τον αθωώσει. Ο Νικηφόρος ελπίζοντας σε ένα σύμμαχο ανοίγει τα χαρτιά του. Ο Λάμπρος μετά την εξομολόγηση της Ελένης για όσα της συμβαίνουν, προσπαθεί με το Σαράφη να την πάρουν από τη φυλακή του Βόσκαρη, αλλά συναντούν εμπόδια. Η Δρόσω σιχαίνεται τον εαυτό της για την επιλογή της, και μεθυσμένη «ψωνίζει» έναν πελάτη στην Τρούμπα.

Ο Παναγιώτης παραδέχεται σε όλο το χωριό την αλήθεια για όσα του συνέβησαν στην Αμερική και όλοι του ανοίγουν την αγκαλιά τους, ενώ η Βιολέτα του προσφέρει πάλι τη δουλειά του. Ο Μελέτης γυρίζει απ’ το Παρίσι εσπευσμένα. Ο Δούκας επιστρέφει στο σπίτι του σε κατ’ οίκον περιορισμό, μέχρι να πραγματοποιηθούν οι όροι του εισαγγελέα. Το σπίτι των Σεβαστών βάζει τα γιορτινά του εκτός από τον Νικηφόρο και το υπόλοιπο Διαφάνι που ανησυχεί γι’ αυτήν την επιστροφή. Η Δρόσω είναι αποφασισμένη ν’ ακολουθήσει τον πιο δύσκολο δρόμο της ζωής της, ενώ η Ουρανία ανακαλύπτει τι εστί Μπάμπης.

«Άγριες Μέλισσες» - Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Παρασκευής (06/11)

Ο Δούκας επιστρέφει στο σπίτι του σε κατ’ οίκον περιορισμό, μέχρι να πραγματοποιηθούν οι όροι του εισαγγελέα. Το σπίτι των Σεβαστών βάζει τα γιορτινά του εκτός από τον Νικηφόρο και το υπόλοιπο Διαφάνι που ανησυχεί γι’ αυτήν την επιστροφή. Η Δρόσω είναι αποφασισμένη ν’ ακολουθήσει τον πιο δύσκολο δρόμο της ζωής της, ενώ η Ουρανία ανακαλύπτει τι εστί Μπάμπης. Ο Τόλλιας καλεί τον Νέστορα και τον Άγγελο στο σπίτι του για να δώσουν λόγο με τη Σοφούλα και η αλήθεια για τους δυο νέους είναι πια μονόδρομος.

Η Ελένη αποτρέπει τον Λάμπρο να συνεχίσει τις προσπάθειες, με σκοπό να γλιτώσει από τον εφιάλτη που ζει. Το ίδιο βράδυ ο Βόσκαρης φέρνει την Ελένη στο σπίτι του, βάζοντας στόχο να μάθει την πραγματική αιτία της δολοφονίας του Σέργιου. Όμως, η Ελένη δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια και η «μονομαχία» τους θα έχει μόνο έναν νικητή…

Στο «Πρωινό» ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας αποκάλυψε ότι αφού μαθαίνει η Πηνελόπη για το φλερτ του Μελέτη με την Ζωρζέτ, στρέφεται στον νέο εισαγγελέα Γραμματικό και κάνει και σοβαρές ανακοινώσεις για τη σχέση τους.

επεισόδιαΔρόσωΜαρία ΚίτσουΆγριες μέλισσεςΑΝΤ1