Τηλεόραση|06.11.2020 10:45

Λευτέρης Πανταζής: Η συνάντηση με τον Άδωνι Γεωργιάδη «Ποιος ζει με 80 ευρώ το μήνα;»

Newsroom

Ο Λευτέρης Πανταζής βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2night show» και αποκάλυψε ότι συναντήθηκε με τον Άδωνι Γεωργιάδη και συζήτησαν για τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι καλλιτέχνες λόγω της πανδημίας. Ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε τη συνάντησή του με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, στον οποίο έθεσε τα ζητήματα των ανθρώπων που εργάζονται στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης.

«Στεναχωριέσαι γιατί χωρίς να φταις εδώ και δέκα μήνες δεν δουλεύεις. Τα τηλέφωνα χτυπάνε ασταμάτητα για μουσικούς, για παραγωγούς, για σερβιτόρους, για τραγουδιστές, για τραγουδίστριες, για λουλουδούδες, για πορτιέρηδες. Μιλάμε για 20-30 επαγγέλματα το βράδυ. Μπορεί και παραπάνω. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που «ζουν τη νύχτα» δεν έχουν δουλειά και στεναχωριέμαι γιατί δεν ξέρω πώς να τους βοηθήσω. Πήγα και σε κάποιον υπουργό και μου είπε ότι το κοιτάνε το θέμα.

Πήγα στον Άδωνι Γεωργιάδη. Είναι παλιός μου φίλος. Μου είπε ότι θα το κοιτάξει. Έπειτα από τόσα χρόνια νομίζω έχω χτίσει το όνομά μου και με σέβονται. Με σεβασμό λοιπόν κι εγώ κάθισα στο τραπέζι απέναντί του και μιλήσαμε για όλα. Του είπα ότι ο κόσμος πεινάει στην κυριολεξία. Ο κλάδος μας είναι κομμένος στη μέση. Δεν βλέπω και κινήσεις. Μας έδωσαν 800 ευρώ πριν από δέκα μήνες. Ποιος ζει με 80 ευρώ το μήνα; Δεν μιλάω για εμένα αλλά για τους μουσικούς που πήραν 800 ευρώ», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Πανταζής.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του στο «Just The 2 Of Us» του Νίκου Κοκλώνη, ενώ αποκάλυψε και το χειρουργείο στο οποίο θα υποβληθεί η κόρη του, Κόνι Μεταξά, στις φωνητικές χορδές.

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε για την επιτυχημένη του καριέρα στη μουσική και αποκάλυψε τις ιστορίες που κρύβονται πίσω από τα τραγούδια που λατρεύτηκαν από το κοινό. Γιατί δηλώνει άνθρωπος της μέρας και όχι της νύχτας και ποιο είναι το μεγαλύτερο πάθος του;

«Εγώ δεν είμαι άνθρωπος της νύχτας, το πάθος μου είναι οι γυναίκες και το τραγούδι» είπε ο Λευτέρης Πανταζής.

μέτρα κορονοϊόςΆδωνις ΓεωργιάδηςΛευτέρης Πανταζής