Τηλεόραση|09.11.2020 09:32

The Voice: Ο ηθοποιός Αντώνης Βαρθαλίτης στη σκηνή του σόου

Newsroom

Ο νεαρός ηθοποιός Αντώνης Βαρθαλίτης βρέθηκε απέναντι από τους τέσσερις coaches του «The Voice» στην 9η blind audition του μουσικού σόου στον ΣΚΑΪ, με στόχο φυσικά να τους πείσει και να γυρίσουν τις καρέκλες τους. Ο ηθοποιός τραγούδησε το «Εκείνη» του Φοίβου Δεληβοριά και ενθουσίασε τον Πάνο Μουζουράκη και την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, οι οποίοι τον διεκδίκησαν.

Ο 33χρονος ηθοποιός έχει συμμετάσχει μεταξύ άλλων στις παραστάσεις «Κι από Σμύρνη Σαλονίκη», «Μάλιστα κύριε Ζαμπέτα» και «Όλιβερ Τουίστ». Μουζουράκης - Ζουγανέλη διεκδίκησαν τον Αντώνη Βαρθαλίτη, με τον καλλιτέχνη να αποφασίζει να πάει με την ομάδα της Ελεωνόρας.

Ο Αντώνης Βαρθαλίτης γεννήθηκε το 1987 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Νέου Ελληνικού Θεάτρου «Γ. Αρμένη» (2009). Έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο το 2007, όταν συμμετείχε στην κωμική σειρά «Μαρία Η Άσχημη» (2007-2008). Ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι. Έχει κάνει μαθήματα φωνητικής στο σύγχρονο τραγούδι και στην jazz με τη Στέλλα Χρονέου στο «Εθνικό Ωδείο Χαλανδρίου» και έχει παρακολουθήσει μαθήματα σολφέζ.

Αντώνης ΒαρθαλίτηςΣΚΑΪThe Voice