Τηλεόραση|11.11.2020 13:47

Big Brother spoiler: Τα δάκρυα του Πυργίδη για Άννα Μαρία - Οι τρεις υποψήφιοι αποχώρησης

Newsroom

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη είναι η παίκτρια που βρίσκεται στο «μάτι του κυκλώνα» στο σπίτι του «Big Brother» αυτή την εβδομάδα. Ενώ αρχικά αρνήθηκε συμμετέχει στην εβδομαδιαία αποστολή, τελικά είπε το "ναι" και πήγε με τα νερά του «Μεγάλου Αδελφού», αν και ήταν πολύ ενοχλημένη από το γεγονός ότι δεν έγινε αποχώρηση στο live της περασμένης Παρασκευής.

Στο χθεσινό επεισόδιο υπήρξε νέος καβγάς με τη Ραΐσσα, ενώ το κλίμα στο σπίτι είναι βαρύ με την Άννα Μαρία να έχει αποξενωθεί και να έχει σταματήσει να τρώει. Αυτή η εξέλιξη ανησύχησε ιδιαίτερα τον Δημήτρη Πυργίδη («Χάος»), ο οποίος ανέφερε στον Χρήστο Βαρουξή ότι πρέπει να αλλάξει αυτό το κλίμα και ότι πρέπει να συμβιώσουν όλοι ήρεμα γιατί με αυτόν τον τρόπο δε νιώθει καλά. Μάλιστα ο Δημήτρης Πυργίδης ξέσπασε σε κλάματα λέγοντας ότι η φωνή της ψυχής του του λέει ότι κάτι πρέπει να γίνει και να αλλάξει η κατάσταση με την Άννα Μαρία που δεν τρώει. 

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» αναφέρθηκαν οι τρεις επόμενοι υποψήφιοι για αποχώρηση από το σπίτι του Big Brother οι οποίοι σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι: η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η Ραμόνα και ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Μακρίδης, με την Έλενα Πολυκάρπου να εκτιμά ότι δύσκολα θα φύγει η Άννα Μαρία και πολύ πιο εύκολα το τηλεοπτικό κοινό θα διώξει τη Ραμόνα.

αποχώρησηBig BrotherΔημήτρης ΠυργίδηςΆννα Μαρία ΨυχαράκηΣΚΑΪ