Τηλεόραση|15.11.2020 16:53

J2US: Η θεαματική είσοδος Κοκλώνη και το ζευγάρι που αποχώρησε

Newsroom

Η πιο αγαπημένη παρέα του σαββατόβραδου το J2US επέστρεψε μετά μουσικής, με ανατρεπτικά ντουέτα, εκπλήξεις, αλληλεπίδραση με τους τηλεθεατές, καθώς και όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού. Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε την πιο θεαματική είσοδο στο πλατό του Just The 2 Of Us το Σάββατο (14/11) και μαζί του φυσικά ήταν η πιο η απολαυστική παρέα των κριτών, η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής. Πολύτιμος συνεργάτης για τους παίκτης και την προετοιμασία τους είναι ο coach Γιώργος Θεοφάνους.

Πέμπτος κριτής, όπως πάντα, ήταν το τηλεοπτικό κοινό που μέσα από την εφαρμογή του OPEN, αλλά και με δυνατότητα τηλεφωνικής κλίσης ή sms, έδωσε τη θετική του ψήφο στους αγαπημένους του διαγωνιζόμενους και συναποφάσισε με την κριτική επιτροπή ποιο ζευγάρι ήταν εκείνο που δεν θα συνεχίσει στο Just The 2 Of Us.

Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε την αρχή τραγουδώντας το τραγούδι «Παράνοια» διασκευασμένο (σε στίχους Δανάης Μπάρκα) και αφιερωμένο στον κορονοϊό

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα Χαμογέλα» ο Νίκος Κοκλώνης είπε για το κατέβασμα αλά Σάκης Ρουβάς: «Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι. Δεν το ξανακάνω». Δείτε backstage από το 3ο live του J2US.

Τα 13 ντουέτα ετοίμασαν πολλές εκπλήξεις για το τηλεοπτικό κοινό, αν και το lockdown δεν βοήθησε στην προετοιμασία των ζευγαριών μιας και κάποια πράγματα έπρεπε να γίνουν εξ αποστάσεων με γνώμονα πάντα την ασφάλεια. Το ζευγάρι που αποχώρησε από το J2US ήταν ο ηθοποιός Αλέξης Παππάς και Χριστίνα Σάλτη, που τραγούδησαν το «Σκόνη και θρύψαλα» σε μουσική Στέφανου Κορκολή και στίχους Εύης Δρούτσα.

Just The 2 Of Us: Ο μεγάλος νικητής των σόου του Σαββατόβραδου 

Πρώτο Σάββατο με απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 21:00 και το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε να μοιράσει τον χρόνο του ανάμεσα σε ταινίες και τηλεοπτικά σόου. Για ένα ακόμα Σάββατο στα σόου ξεχώρισε το Just The 2 Of Us με τον Νίκο Κοκλώνη. Το σόου έγινε No1 trend στο ελληνικό τουίτερ από το πρώτο πεντάλεπτο της μετάδοσής του, σημειώνοντας στο κλείσιμο της βραδιάς, στις 1:45 τα ξημερώματα, μέσο όρο τηλεθέασης 11% στο δυναμικό κοινό, περνώντας μπροστά από το Στην Υγειά μας στο ΣΚΑΙ (10,8%) και το Σπίτι Με το Mega (6%).  

Το Just The 2 Of Us έφτασε σε τέταρτο το 14% στο δυναμικό κοινό και το 17,6% στο σύνολο, ενώ τα ποσοστά εκτοξεύτηκαν στην Αττική με μέσο όρο 15,2%, φτάνοντας σε τέταρτο το 22,4%, φέρνοντας το OPEN στην κορυφή της τηλεθέασης. 

Στον αέρα της εκπομπής η Έρρικα Πρεζεράκου μίλησε συγκινημένη για την 7χρονη ανιψιά της Αναστασία η οποία διεγνώσθη με επιθετική μορφή καρκίνου. Δείτε ΕΔΩ πώς μπορείτε να βοηθήσετε.

Δείτε κάποιες από τις εμφανίσεις των ζευγαριών του J2US

Νατάσα Καλογρίδη και Νικόλας Ραπτάκης τραγουδούν «El tango de roxanne» σε μουσική και στίχους Mariano Mores, Baz Luhrmann, Gordon Matthew Sumner, Craig Pearce.

Γιάννης Αθητάκης και Ζωζώ Σαπουντζάκη ερμηνεύουν Άλα άνοιξε κι άλλη μπουκάλα σε μουσική Μιχάλη Σουγιούλ και στίχους Χρήστου Γιαννακόπουλου, Αλέκου Σακελλάριου.

Νάσος Παπαργυρόπουλος και Ζόζεφιν τραγουδούν «I like It».

Ζωή Δημητράκου και Λευτέρης Πανταζής ερμηνεύουν Το μελαχρινάκι σε μουσική και στίχους Μάκη Χριστοδουλόπουλου.

Θανάσης Πασσάς και Γωγώ Τσαμπά ερμηνεύουν Sex σε μουσική και στίχους Φοίβου.

Τρύφωνας Σαμαράς και Έφη Σαρρή ερμηνεύουν Στην πυρά σε μουσική Adam Baptiste, Alex Papakonstantinou, Engloef Markus Jens Daniel και στίχους Μυρτούς Κοντοβά.

Just the 2 of usOpen TVJ2USΝίκος Κοκλώνης