Τηλεόραση|15.11.2020 11:44

Έφη Σαρρή - Τρύφωνας Σαμαράς: Η πανκ εμφάνιση «Στην πυρά» του J2US

Newsroom

To J2US επέστρεψε covid-free με ανατρεπτικά ντουέτα, εκπλήξεις, αλληλεπίδραση με τους τηλεθεατές, καθώς και όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού. Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε την πιο θεαματική είσοδο στο πλατό του Just The 2 Of Us, τραγουδώντας μια διασκευή του κομματιού «Παράνοια» προσαρμοσμένο στην εποχή του lockdown. Εκτός από τη Ζωζώ Σαπουντζάκη που έφερε με τον δικό της μοναδικό τρόπο το κέφι στο πλατό του J2US, τη διάθεση ανέβασε και ο Τρύφωνας Σαμαράς με την Έφη Σαρρή.

Ο Γιώργος Θεοφάνους «τα βρήκε» σκούρα με το ζευγάρι και η επιλογή του τραγουδιού τους ήταν επεισοδιακή. Τελικά Έφη Σαρρή και Τρύφωνας Σαμαράς ερμήνευσαν το κομμάτι «Στην πυρά» σε μουσική Adam Baptiste, Alex Papakonstantinou, Engloef Markus Jens Daniel και στίχους Μυρτούς Κοντοβά.

Τρύφωνας Σαμαράς

Ο Τρύφωνας με πανκ χτένισμα «μοϊκάνα» και η Έφη Σαρρή με απαστράπτουσα μάσκα ασορτί με το φόρεμα «τα έδωσαν» όλα στη σκηνή του J2US.

Κατά τη βαθμολογία δεν έλειψαν τα πειράγματα στον Τρύφωνα Σαμαρά, ο οποίος δήλωσε ότι δύσκολα θα... φύγει από το σόου. Ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος συμμετέχει και την εκπομπή του Open «Style Me Up», ήταν ένας από τους συμμετέχοντες του σόου που είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό.

Στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» σχολιάστηκε η εντυπωσιακή μοϊκάνα του Τρύφωνα, αλλά και τα αρνητικά σχόλια και η βαθμολόγηση από την κριτική επιτροπή στον Θανάση Πασσά και τη Γωγώ Τσαμπά που άφησε το ζευγάρι ελαφρώς στεναχωρημένο.

J2USΝίκος ΚοκλώνηςOpen TVΤρύφωνας ΣαμαράςΈφη Σαρρή