Τηλεόραση|15.11.2020 13:03

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Ενθουσίασε ξανά το πλατό του J2US - Το τεστ κορονοϊού

Newsroom

Επιστροφή για το «Just The 2 Of Us» το βράδυ του Σαββάτου (14/11) με ανατρεπτικά ντουέτα, εκπλήξεις, αλληλεπίδραση με τους τηλεθεατές, καθώς και όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού. Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε την πιο θεαματική είσοδο στο πλατό του Just The 2 Of Us και μαζί του φυσικά ήταν η πιο η απολαυστική παρέα των κριτών, η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής. 

Διαβάστε ακόμα: Αλέξανδρος Ωνάσης με Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Έτρεμε όταν πήγε να με φιλήσει πρώτη φορά»

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη «ξεσήκωσε» στο πλατό του J2US και εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή για άλλη μία φορά. Μαζί με τον ο παρτενέρ της, Γιάννη Αθητάκη. ερμήνευσαν το τραγούδι «Άλα άνοιξε κι άλλη μπουκάλα» σε μουσική Μιχάλη Σουγιούλ και στίχους Χρήστου Γιαννακόπουλου, Αλέκου Σακελλάριου - μία επιλογή του coach Γιώργου Θεοφάνους. Η Ζωζώ και ο Γιάννης καταχειροκροτήθηκαν από όλους και οι κριτές όπως πάντα την αποθέωσαν.

Μάλιστα, τραγούδησε και μόνη της μερικά κομμάτια, ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη. Όπως ήταν αναμενόμενο το ζευγάρι έλαβε καλή βαθμολογία από την κριτική επιτροπή και τα πειράγματα ήταν πολλά. Έτσι, η «Βασίλισσα της νύχτας» και ο Γιάννη Αθητάκης συγκέντρωσαν 32 βαθμούς.

Η είδηση των κρουσμάτων του κορονοϊού στο J2US ανησύχησε τον Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος ασχολήθηκε ιδιαιτέρως με την υγεία της 87χρονης Ζωζώς Σαπουντζάκη. Η λαμπερή σταρ του ελληνικού κινηματογράφου έκανε για μία ακόμη φορά τεστ ανίχνευσης του ιού και ο Νίκος Κοκλώνης τη βιντεοσκόπησε και το «ανέβασε» στα social.

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Ο Ρότζερ Μουρ έστελνε τον σοφέρ του για να γυρίζω στο Λονδίνο να ψωνίζω»

Η Ζωζώ Σαπουτζάκη άνοιξε το σπίτι της στην εκπομπή «Ελα Χαμογέλα» και μοιράστηκε ιστορίες από την πολυτάραχη ζωή της. «Τα χρήματά μου τα ξόδευα στον εαυτό μου. Έπαιρνα μια κολόνια πανάκριβη και έλεγαν στην Κομπαρσίτα "έρχεται" γιατί μύριζε από μακριά. Το μικρόφωνο στο χέρι εγώ το πήρα πρώτη. Ένα βράδυ είδα ότι δυσκολεύομαι να πάω κοντά στον Ωνάση και το τραβούσα ώσπου το έβγαλα. Μετά ζήτησα από τον επιχειρηματία να βάλει ένα καλώδιο πέντε μέτρα».

«Στο εξωτερικό έκανα φοβερή καριέρα αλλά δεν θα έμενα. Έχω γνωρίσει τον Φρανκ Σινάτρα, είχαμε τον ίδιο μάνατζερ». Η Ζωζώ περιέγραψε τη γνωριμία της με τον Ρότζερ Μουρ στο Λονδίνο. «Τον κοίταξα λίγο και αναρωτήθηκα πού τον ξέρω. Κατάλαβα ότι είναι ο Ρότζερ Μουρ. Μου ζήτησε να φάμε μαζί και πήγαμε σε ελληνικό μαγαζί. Μέχρι καλαματιανό χόρεψε. Μου έστελνε τον σοφέρ του δυο τρεις μέρες που έμεινα στο Λονδίνο να γυρίζω να ψωνίζω» είπε.

«Δεν θα παρατούσα τα πάντα για έναν έρωτα» είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη, την οποία ανυπομονούμε να δούμε στο επόμενο J2US.

J2USΝίκος ΚοκλώνηςJust the 2 of usΖωζώ ΣαπουντζάκηOpen TVΚορονοϊός