Τηλεόραση|16.11.2020 09:25

The Voice: Έκπληξη η ανιψιά του Πάνου Μουζουράκη - Οι φωνές που «γύρισαν» καρέκλες

Newsroom

Η 10η blind audition του «The Voice of Greece» έφερε την Κυριακή (15/11) τους τέσσερις coaches λίγο πιο κοντά στην ολοκλήρωση των ομάδων για τους. Μέχρι τη χθεσινή βραδιά η Ελεονώρα Ζουγανέλη είχε στην ομάδα της είκοσι τρία ταλέντα, ο Πάνος Μουζουράκης είκοσι δύο, η Έλενα Παπαρίζου είχε επιλέξει είκοσι πέντε διαγωνιζόμενους και ο Σάκης Ρουβάς είκοσι έναν. Τα περιθώρια στενεύουν και οι ομάδες διαμορφώνονται!

Διαβάστε ακόμα: Ιωάννης Κωφόπουλος: Ο Έλληνας που ενθουσίασε τους κριτές στο «The Voice» της Ρωσίας

Ο Γιώργος Λιανός για άλλη μια βραδιά στάθηκε στο πλευρό των διαγωνιζόμενων και των συγγενών τους, εμψυχώνοντάς τους λίγο πριν βγουν στη σκηνή. Ποιες ήταν οι φωνές που έκαναν τις καρέκλες των κριτών να γυρίσουν;

Ο Πάνος Μουζουράκης με την ανιψιά του, Φωτεινή Ανδρουλιδάκη

Η έκπληξη της10ης blind audition ήταν για τον Πάνο Μουζουράκη, ο οποίος γύρισε την καρέκλα του στην ανιψιά του, χωρίς να την έχει αναγνωρίσει. Η Φωτεινή Ανδρουλιδάκη ήρθε από την Κρήτη, ανέβηκε στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού και μάγεψε τους coaches με την αθωότητα στη φωνή της. Ο Πάνος Μουζουράκης και ο Σάκης Ρουβάς γύρισαν την καρέκλα τους και στη συνέχεια η νεαρή Φωτεινή τους κέρασε όλους καλτσούνια και ρακές από την Κρήτη.

Μάλιστα, η 18χρονη Φωτεινή αποκάλυψε ότι είναι από το ίδιο χωριό στην Κρήτη (το Πάτημα), τη μαμά της την λένε Μουζουράκη και είναι ξαδέρφη με τον Πάνο. Ο αγαπημένος ερμηνευτής τρελάθηκε από τη χαρά του που είδε ξανά το συγγενικό του πρόσωπο, καθώς η τελευταία φορά που είχαν βρεθεί ήταν όταν εκείνος ήταν 12 ετών. Όπως ήταν φυσικό η Φωτεινή διάλεξε την ομάδα του θείου της.

H Στέλλα Τσαμπούκου τραγούδησε το «Uninvited», αλλά δεν μπόρεσε να διαλέξει ανάμεσα σε Πάνο και Σάκη, επιλέγοντας αρχικά Πάνο και μετά αλλάζοντας γνώμη αφού ο Σάκης τής τραγούδησε τον «Κουασιμόδο» το soundtrack από την «Παναγιά των Παρισίων», που είναι το αγαπημένο της.

Ο Σταύρος Πηλιχός ερμήνευσε το κομμάτι «Ως κι οι θάλασσες». Ο Σταύρος είχε διαγωνιστεί ξανά στο The Voice όταν το σόου προβαλλόταν από την συχνότητα του ANT1. Μάλιστα τότε ο Σταύρος βρισκόταν στην ομάδα του Αντώνη Ρέμου. Ο δάσκαλος μουσικής από την Εύβοια πήγε στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Η Κατερίνα Μαντζιαρόγλου ερμήνευσε το κομμάτι «Δεμένη».

Ο Γρηγόρης Ματσούρης με το κομμάτι «Δεν είμαι άλλος» αν και μεγάλος φαν του Σάκη Ρουβά επέλεξε τον Πάνο Μουζουράκη. Στη διεκδίκηση μάλιστα παραδέχθηκε «Είμαι μεγάλη Ρουβίτσα», σκορπώντας γέλια στο πλατό.

Η Γεωργία Μανή διεκδίκησε μια θέση στο σόου με το τραγούδι «Ζητάτε να σας πω».

Η Κίρστεν Αράντα εντύπωσίασε με το «Hallelujah»

Η Κέλλυ Κατσούλη ήρθε στο «The Voice» για να διεκδικήσει το όνειρό της και τραγούδησε το «I Love You».  Στον Γιώργο Λιανό έκανε εντύπωση το γεγονός ότι η κοπέλα έμοιαζε αρκετά με την Φαίη Σκορδά, λέγοντάς της ότι μπορεί να «κάνει» και για παρουσιάστρια.

Η Μαρία Νεανίδου τραγούδησε το «Λέι λιμ λέι».

Ελεωνόρα ΖουγανέληΠάνος ΜουζουράκηςΣάκης ΡουβάςΈλενα ΠαπαρίζουThe Voice