Τηλεόραση|18.11.2020 11:25

Τατιάνα Στεφανίδου: Οι πρώτες δηλώσεις για την εκπομπή της στον Alpha

Newsroom

Στην κάμερα του «Ευτυχείτε» μίλησε η Τατιάνα Στεφανίδου για τη μεταγραφή της στον Alpha και τη νέα εκπομπή ενημερωτικού χαρακτήρα, η οποία θα φιλοξενηθεί στη ζώνη 11.00- 13.00 στο κανάλι. Σύμφωνα με χθεσινό ρεπορτάζ της εκπομπής του Open, η Τατιάνα Στεφανίδου επισκέπτεται για δεύτερη εβδομάδα το κανάλι του Alpha, για τα διαδικαστικά, ενώ επισήμως υπέγραψαν και οι συνεργάτες της. 

Με μία λιτή ανακοίνωση, ο Alpha καλωσόρισε την Τατιάνα Στεφανίδου στο δυναμικό του: «Με μακρά τηλεοπτική πορεία που μετράει χρόνια επιτυχίας, μεστή δημοσιογραφική εμπειρία, και τη μοναδική της ματιά, η Τατιάνα Στεφανίδου ενισχύει την ομάδα του Alpha στην ενημέρωση».

Στις πρώτες δηλώσεις η Τατιάνα Στεφανίδου είπε μεταξύ άλλων: «Θα σας μεταφέρω μόνο το συναίσθημά μου, γιατί τα υπόλοιπα θα αφήσω να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις από το κανάλι. Εγώ μπορώ να σας μιλήσω για το συναίσθημα μόνο. Θέλω να σας πω, πως σε αυτό το κτίριο που βλέπετε, εργαζόμουν πέντε ολόκληρα χρόνια, γιατί εδώ στεγαζόταν το Star. Όταν πέρασα το κατώφλι του κτιρίου, ένιωσα μια γλυκιά οικειότητα, μια ασφάλεια, σαν να γυρίζω στο σπίτι μου. Και αυτό είναι ένα πάρα πολύ ωραίο συναίσθημα. Δεν θα δώσω πληροφορίες για το αν συζήτησα με άλλα κανάλια. Θέλω να σας ευχαριστήσω και να δώσω πλέον τον λόγο πλέον στο κανάλι, το οποίο θα κάνει αυτό τις ανακοινώσεις, όπως εκείνο θεωρεί πως είναι πρέπον».

Τατιάνα ΣτεφανίδουAlpha TV