Τηλεόραση|19.11.2020 13:49

Ο Dr Χάραλντ Σάιτζ έρχεται στο «Γράμμα για σένα» με το ιδιωτικό του τζετ για να βρει τον πατέρα του

Newsroom

Την Πέμπτη 19/11 στις 20:00, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει μαζί μας δύο γράμματα όπου θα φέρουν στο φως ιστορίες ζωής που θα συγκλονίσουν. Ο αποστολέας του δεύτερου γράμματος είναι ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας που από πωλητής σκουπών κατάφερε σήμερα να είναι πολυεκατομμυριούχος και η εταιρία του να κάνει τζίρο 200.000.000 ευρώ τον χρόνο. Ο Dr Χάραλντ Σάιτζ γεννήθηκε στη Γερμανία και τα φτωχικά παιδικά του χρόνια τα έζησε δίπλα στις εθισμένες στο αλκοόλ μητέρα και γιαγιά του.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ήταν σήμερα η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία μίλησε για τη συγκλονιστική ιστορία πολυεκατομμυριούχου που αναζητά τον Έλληνα πατέρα του μέσα από το «Γράμμα για σένα». Ο Χάραλντ γεννήθηκε στη Γερμανία από Γερμανίδα μητέρα και Έλληνα πατέρα, ο οποίος όμως τους εγκατέλειψε όταν ο Χάραλντ ήταν μόλις 3 ετών. Η μητέρα του του είπε πως ο πατέρας του τους εγκατέλειψε γιατί γύρισε στην σύζυγό του στην Ελλάδα.

Ο Χάραλντ πάλεψε πολύ στη ζωή του αλλά σύντομα είδε τους κόπους του να ανταμείβονται και ξεκινώντας ως πλασιέ για σκούπες, κατάφερε να χτίσει μια επιχείρηση-κολοσσό. Ήρθε στην Ελλάδα με τον ιδιωτικό του τζετ για να συναντήσει τη Βίκυ και με τη βοήθειά της να προσπαθήσει να βρει τον πατέρα του. Η ζωή, όμως, του επεφύλασσε άλλη μία έκπληξη. Στο πλατό θα συναντήσει τα δυο του αδέλφια από τον πρώτο γάμο του πατέρα του και οι στιγμές που θα διαδραματιστούν θα είναι είναι ιδιαίτερα έντονες.

Ο ίδιος υπέστη εκφοβισμό για την εξωτερική του εμφάνιση και έμαθε στη ζωή να πορεύεται μόνος. Το μυαλό του και οι ιδέες του τον εκτόξευσαν επιχειρηματικά και έφτασε να συγκαταλέγεται στις κορυφαίες λίστες επιχειρηματιών στον κόσμο και να ποζάρει δίπλα σε αστέρες του διεθνούς τζετ σετ.

Το γράμμα φτάνει στα χέρια των δυο αδερφών του, που και εκείνοι εγκαταλείφθηκαν από τον πατέρα τους και η επιβίωσή τους είναι δύσκολη μέχρι και σήμερα. Μια πρώτη συνάντηση που θα λυγίσει και τον πιο σκληρό! Όπως αποκάλυψε η Βίκυ στο «Ευτυχείτε», μετά από αυτή την απρόσμενη συνάντηση ο Χάραλντ ψάχνει να αγοράσει σπίτι στην Ελλάδα για να είναι μπορεί να βρίσκεται πιο συχνά κοντά στην οικογένειά του.

Το «Γράμμα για σένα» συνεχίζει να φέρνει κοντά τους ανθρώπους και να χαρίζει συναισθήματα συγκίνησης, αγάπης και λύτρωσης.

Βίκυ ΧατζηβασιλείουΧάραλντ ΣάιτζOPENΓράμμα για σένα