Τηλεόραση|01.12.2020 15:24

Big Brother: Έξαλλη η Άννα Μαρία με τον Χρήστο - Όσα δήλωσε η Ραμόνα για τον νικητή

Newsroom

To «Big Brother» βρίσκεται στην τελική ευθεία και πλέον είμαστε μια «ανάσα» πριν από την ανάδειξη του μεγάλου νικητή, ο οποίος θα περάσει το κατώφλι του σπιτιού με το έπαθλο των 100.000 ευρώ. Μετά την αποχώρηση της Ραμόνας, τις συζητήσεις των παικτών μονοπωλεί η διαδικασία ψηφοφορίας της περασμένης εβδομάδας, ενώ δεν έλειψαν και οι καβγάδες με πρωταγωνίστρια το φαβορί για τη νίκη, Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Χρήστος Βαρουξής έπιασε τον Δημήτρη Πυργίδη, αλλά και τη Σοφία Δανέζη και κατηγόρησε τον Γρηγόρη, αποκαλύπτοντας τους συζητήσεις που έχει κάνει πίσω από την πλάτη τους. Στη συνέχεια η Σοφία έπιασε τον Γρηγόρη και του ζήτησε τον λόγο. Η Άννα Μαρία που μαγείρευε ξέσπασε εναντίον του Χρήστου Βαρουξή λέγοντας: «Δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις. Δεν είναι ωραίο να μεταφέρουμε ό,τι λέμε σε μια παρέα. Αυτό έκανε και η Ραμόνα και είναι ρουφιανιά. Είσαι απαράδεκτος. Γιατί το έκανες αυτό ρε; Για να στεναχωρήσεις τον Μπένζι; Δεν θέλει να μάθει ποιος τον ψήφισε. Ό,τι έκανε η Ραμόνα, κάνεις κι εσύ» είπε σε έντονο ύφος στον Χρήστο, η Άννα Μαρία.

Το βράδυ της Δευτέρας παρακολουθήσαμε τη δοκιμασία για την ανάδειξη του αρχηγού της εβδομάδας. Σε αυτή την παράξενη χειμερινή δοκιμασία νικητής αναδείχτηκε ο Χρήστος Βαρουξής, ο οποίος πήρε ασυλία και εξασφάλισε για μια ακόμη εβδομάδα την παραμονή του στο σπίτι του «Big Brother».

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε!» μίλησε η Ραμόνα, η οποία θεωρεί πολύ πιθανό η νικήτρια του «Big Brother» λόγω στρατηγικής να είναι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Είναι πάρα πολύ διαβασμένη η Άννα Μαρία. Είναι πάρα πολύ έξυπνη και ξέρει τι πρέπει να κάνει για να κερδίσει τον τηλεοπτικό χρόνο. Υπάρχει πιθανότητα, ναι, να κερδίσει. Είναι ριάλιτι. Θεωρώ ότι είναι η μεγαλύτερη ψεύτρα του παιχνιδιού». Η Ραμόνα είπε ότι θα ήθελε να νικήσει ο Πυργίδης ή ο Ζακ.

Στο σημερινό επεισόδιο του «Big Brother» aνεβαίνουν οι τόνοι στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού. Όσα έχουν ειπωθεί ανάμεσα στους παίκτες βγαίνουν στην επιφάνεια. Οι συμμαχίες αλλάζουν και γίνεται πλέον ξεκάθαρο πως το παιχνίδι είναι… ατομικό!

Άννα Μαρία ΨυχαράκηBig BrotherΡαμόνα ΜοροσάνουΣοφία Δανέζη