Τηλεόραση|01.12.2020 17:12

House of Fame: Γαρμπή, Πλούταρχος και ακόμα δύο πρόσωπα που θέλει ο ΣΚΑΪ για την κριτική επιτροπή

Newsroom

Το «House of Fame» είναι προ των πυλών στον ΣΚΑΪ και η φήμες για την παρουσίαση και την επιτροπή του ριάλιτι δίνουν και παίρνουν. Εδώ και μέρες είναι γνωστό ότι το κανάλι του Φαλήρου εξασφάλισε τα δικαιώματα ενός νέου μουσικού παιχνιδιού, που προβάλλεται εδώ και αρκετά χρόνια σε πολλές χώρες και έχει ξεκινήσει από το Μεξικό, σημειώνοντας υψηλές τηλεθεάσεις για πάνω από μία δεκαετία

Το όλο concept θυμίζει έvτονα «Fame Story», αφού οι παίκτες που θα διαλέξει η παραγωγή θα ζουν σε ένα σπίτι – ακαδημία, στο οποίο θα παρακολουθούν καθημερινά μαθήματα, ενώ κάθε εβδομάδα ένας εξ’ αυτών θα αποχωρεί. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος στο «Ευτυχείτε», επικαλούμενος το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη, στις τελικές διαπραγματεύσεις για την κριτική επιτροπή βρίσκονται ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο συνθέτης Φοίβος και ο CEO της Panik Entertainment Group, Γιώργος Αρσενάκος. 

Την ίδια ώρα, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να κάνει ένα σχόλιο μεταξύ σοβαρού και αστείου, καθώς όλο το προηγούμενο διάστημα ακούγεται το όνομά του για μία θέση στην κριτική επιτροπή του «House of Fame». «Εγώ δεν θα είμαι τελικά, δεν θα πάω. Δεν μου είπε κανείς τίποτα. Παρ’ όλη την εμπειρία μου στο τραγούδι… πάλι στην απέξω ο Νικόλας. Πιστεύω με κρατάνε στο κανάλι του Φαλήρου για κάτι άλλο πιο σχετικό με μένα και την ιδιότητά μου. Μόντελινγκ». 

House of FameΚαίτη ΓαρμπήΓιάννης ΠλούταρχοςΣΚΑΪ