Τηλεόραση|03.12.2020 12:01

Big Brother ποινή: Το έχασε ο Δημήτρης Κεχαγιάς - Ο αδελφός του Βαρουξή λέει «Διώξτε τον»

Newsroom

Τα περιθώρια των παικτών του ριάλιτι «Big Brother» στενεύουν, ο τελικός πλησιάζει και ο εκνευρισμός στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού» έχει «χτυπήσει τιλτ». Μετά την αποχώρηση της Ραμόνας, οι παίκτες συζητούν διαρκώς ποιος ψήφισε ποιον και γιατί, με αποτέλεσμα σωρεία παρεξηγήσεων και τσακωμών. Μετά τον καβγά της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη με τον Χρήστο Βαρουξή, στον παίκτη επιτέθηκε φραστικά και ο Δημήτρης Κεχαγιάς, που βγήκε εκτός ορίων.

Διαβάστε ακόμα: Big Brother spoiler: Ο Χρήστος κερδίζει το βέτο - Οι τελικοί υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μάλιστα αν δεν υπήρχε η μεσολάβηση της Σοφίας Δανέζη φάνηκε πιθανό να ασκηθεί σωματική βία. Η κίνηση του Κεχαγιά να χτυπήσει τον Χρήστο έβαλε «φωτιά» στο Twitter. Η ποινή του «Big Brother» στον Δημήτρη Κεχαγιά είναι να είναι προτεινόμενος, χωρίς περίπτωση να κερδίσει το βέτο και χωρίς κάποιος να μπορεί να τον σώσει με το βέτο.

Θρίλερ στον ΣΚΑΪ: Σύσκεψη για το αν έπρεπε να αποκλειστεί ο Κεχαγιάς από το Big Brother

Στον ΣΚΑΪ -σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε»- έγινε σύσκεψη για το αν θα πρέπει να αποκλειστεί ο Δημήτρης Κεχαγιάς, που για άλλη μια φορά ζήτησε να φύγει από το σπίτι και μέχρι το live του «Big Brother» να μην του μιλάει κανείς μέσα στο σπίτι.

Big Brother: Ο δίδυμος αδερφός του Χρήστου μιλά πρώτη φορά για τον τσακωμό

Μετά τον καυγά του Κεχαγιά με τον Χρήστο στο «Big Brother» ο δίδυμος αδερφός του Χρήστου, που ήταν επίσης στο ριάλιτι, μιλά πρώτη φορά για τον τσακωμό: «Η στάση του Χρηστού απέναντι στον Κεχαγιά δεν είναι μία στάση επειδή είναι "κότα" είναι μία νοοτροπία που έχουμε πάρει από την οικογένειά μας να λύνουμε τα πράγματα με ήρεμο διάλογο και όχι με κανιβαλισμούς. Η Άννα Μαρία έσπασε μία πόρτα και η ποινή της ήταν να είναι και προτεινόμενη, να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στο βέτο, για να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αρχηγία για την επόμενη εβδομάδα και να μην έχει και δικαίωμα ψήφου σπίτι. Ο Κεχαγιάς που χρησιμοποιεί λεκτική και παραλίγο σωματική βία - γιατί για μένα αν δεν ήταν η Σοφία ίσως και να την είχε χρησιμοποιήσει - ποια είναι η ποινή του; Για μένα "κόκκινη κάρτα" και εκτός παιχνιδιού».

Την μεθεπόμενη Παρασκευή - σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε!» - μετά το live οι παίκτες του «Big Brother» θα έρθουν αντιμέτωποι με μια μεγάλη έκπληξη. Οι πρώην παίκτες που μπαίνουν ξανά στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού και αλλάζουν τις ισορροπίες στο «Big Brother» θα είναι ο Αντιδήμαρχος, η Αφροδίτη, ο Νικόλας και η Ράνια.

Δημήτρης ΚεχαγιάςΧρήστος ΒαρουξήςBig BrotherΣοφία ΔανέζηΆννα Μαρία Ψυχαράκη