Τηλεόραση|04.12.2020 16:33

Μαρία Κίτσου: Αυτές ήταν οι πιο δύσκολες σκηνές μου στις «Άγριες Μέλισσες»

Newsroom

Η εξαιρετική ηθοποιός Μαρία Κίτσου, την οποία έχει ξεχωρίσει το τηλεοπτικό κοινό στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» μίλησε αποκλειστικά στο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά, για τον ρόλο της στην παράσταση «Το τρίτο στεφάνι» που θα κάνει πρεμιέρα διαδικτυακά το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, αλλά και για την πολύπαθη Ελένη Σταμίρη.

Η Μαρία Κίτσου αποκάλυψε ότι οι σκηνές που τη δυσκόλεψαν περισσότερο στα γυρίσματα της σειράς «Άγριες Μέλισσες» ήταν αυτές στην απομόνωση, αλλά και ο βιασμός της από τον Μάνο Βόσκαρη - ρόλο που ερμηνεύει ο αξιόλογος ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης. Η Κίτσου είπε ότι η ζωή της Ελένης στο Διαφάνι θα κυλίσει το επόμενο διάστημα με τα πάνω της και τα κάτω της, αποφεύγοντας να αποκαλύψει λεπτομέρειες για τις εξελίξεις. Η δημοφιλής ηθοποιός παραδέχθηκε ότι έχει αγαπήσει πολύ τον ρόλο της Λενιώς.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Mαρία Κίτσου είχε πει ότι τον ρόλο στις «Αγριες Μέλισσες» τον πήρε με το σπαθί της, έχοντας αρμέξει ακόμα και γάλα.

Μαρία Κίτσου - Από τη Σμύρνη, τη Μάνη και τα Καλάβρυτα

Είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής Εθνικού θεάτρου (αν και φοίτησε τρία χρόνια στη Σχολή Θεολογίας) και αγαπημένη ηθοποιός στο θεατρόφιλο κοινό, πριν ακόμα εμφανιστεί στις «Άγριες Μέλισσες». Κατάγεται από τη Σμύρνη, τη Μάνη και τα Καλάβρυτα, και ζει στα Εξάρχεια. 

Το 2012 τιμήθηκε με το Θεατρικό Βραβείο Μελίνα Μερκούρη, για την καλύτερη γυναικεία ερμηνεία και βραβεύτηκε για τον ρόλο της στα «Ορφανά» του Ντένις Κέλι, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, στο Θέατρο Νέου Κόσμου. 

Τηλεοπτικά το 2009 το κοινό εντυπωσιάστηκε με την ερμηνεία της στη σειρά της ΕΡΤ «Καρυωτάκης», όπου ενσάρκωσε την ποιήτρια Μαρία Πολυδούρη. Την έχουμε δει guest σε επεισόδια των σειρών του Πάνου Κοκκινόπουλου «10η Εντολή», «3ος νόμος» και «Ου φονεύσεις». Εξαιρετική ήταν και η ερμηνεία της στα «Κόκκινα Φανάρια» του Εθνικού Θεάτρου το 2013

«Άγριες Μέλισσες» - Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας (7/12)

Η Ελένη προσπαθεί να πείσει τη Δρόσω να γυρίσουν μαζί πίσω στο χωριό, αλλά η Δρόσω αρνείται πεισματικά. Ο Τάκης της προτείνει να φύγουν κρυφά.Ποιον θ’ ακολουθήσει η Δρόσω; Ο Νικηφόρος ζηλεύει τον Μπάμπη που περιτριγυρίζει την Ασημίνα και την πιέζει. Όταν εκείνη θα καταλάβει πως η Ελένη πάει να βρει τη Δρόσω, θα ψάξει να βρει διέξοδο στην ελευθερία που της προσφέρει ο Μπάμπης. Ο Γραμματικός είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει την Πηνελόπη από την οικογένεια της. Πώς θα τον αντιμετωπίσει ο Δούκας;

Ο Προύσαλης μαθαίνει πως δε θα πάρει τελικά την προαγωγή που τόσο περίμενε και θα βρεθεί έκπληκτος μπροστά σε ένα γνώριμο πρόσωπο που αναλαμβάνει διοικητής του τμήματος… Ο Νικηφόρος έρχεται σε σύγκρουση με το συνεταιρισμό ενώ ο Κωνσταντής νιώθει πιεσμένος απ’ τη Δόμνα που τον έχει στριμώξει για τα καλά…

Μαρία ΚίτσουΆγριες μέλισσεςΒασίλης Μπισμπίκης