Η πρόταση του ΣΚΑΙ στην Ελένη Τσολάκη να ετοιμάσει... βαλίτσες για το Survivor
NewsroomΜε γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τον νέο κύκλο του «Survivor», ο οποίος θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ στο δεύτερο μισό της σεζόν. Αν και υπήρχαν διάφορες φήμες που ήθελαν το ριάλιτι επιβίωσης να μπαίνει στον πάγο, λόγω κορονοϊού, τελικά κάτι τέτοιο φαίνεται να μην ισχύει, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» τα casting για τους «Μαχητές» βρίσκονται στην τελική ευθεία.
«Μαθαίνω ότι ο Ατζούν Ιλίτζαλι βρίσκεται στην Αθήνα τις τελευταίες μέρες για την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας και πολύ σύντομα θα μάθουμε νεότερα. Αν και ακούστηκε ότι το Survivor δεν θα γίνει, οι δικές μου πληροφορίες το διαψεύδουν. Η διαδικασία προχωράει κανονικά και μάλιστα με την προοπτική να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Ιανουάριο» ανέφερε η δημοσιογράφος του OPEN και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ένα από τα ονόματα που συζητάει για να πάρει μέρος στο ριάλιτι με την ομάδα των «Διάσημων» είναι η Ελένη Τσολάκη.
«Επιβεβαιώνω το ρεπορτάζ. Έχω πολλούς γνωστούς που θα φύγουν μέσα στον Δεκέμβρη για τον Άγιο Δομίνικο. Σήμερα είναι το τελικό casting για τους Μαχητές στα γραφεία της Acun Media» συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.
- Ανατρέπεται η νομοθεσία του 1929 για τις πολυκατοικίες: Τι αλλάζει με κοινόχρηστα, κανονισμούς οικοδομών και σχέσεις συνιδιοκτητών
- Ώρα μηδέν για το ΝΑΤΟ: Τα «ανοιχτά μέτωπα» που κάνουν τη Σύνοδο της Άγκυρας την κρισιμότερη στην ιστορία της Συμμαχίας
- Αναστάτωση στο ΕΣΥ για την άρση μονιμότητας στο δημόσιο - Σε κινητοποιήσεις γιατροί και νοσηλευτές
- Τι περιμένει η Αθήνα από τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ: Τα βαριά θέματα στην ατζέντα και η επόμενη μέρα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις