Τηλεόραση|07.12.2020 11:52

Survivor: Ο Ατζούν στο τελικό casting - Χορευτές, DJ και η Έλενα Κρεμλίδου

Newsroom

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τον νέο κύκλο του «Survivor», ο οποίος θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ στο δεύτερο μισό της σεζόν. Αν και υπήρχαν διάφορες φήμες που ήθελαν το ριάλιτι επιβίωσης να μπαίνει στον πάγο, λόγω κορονοϊού, τελικά κάτι τέτοιο φαίνεται να μην ισχύει, καθώς τα casting για τους «Μαχητές» βρίσκονται στην τελική ευθεία.

To «Ευτυχείτε!» βρέθηκε στο τελικό casting του «Survivor» για την επιλογή των «Mαχητών», όπου εκατό «επίλεκτοι» έδωσαν σκληρή μάχη για να μπουν μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης, περνώντας από συνέντευξη και από τον στίβο μάχης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο Ατζούν Ιλίτζαλι παρακολούθησε όλη τη διαδικασία και όπως όλα δείχνουν η απόφαση για το ποιοι υποψήφιοι θα περάσουν στους «Μαχητές» είναι δική του. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στους παίκτες μέχρι την Τετάρτη.

Η επιλογή - σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή - έγινε και με βάση την εμφάνιση, ενώ στα casting βρέθηκε και το «δεξί χέρι» του Ατζούν, η Εμινέ Γεσίρ που ήταν εκείνη που έδινε το "Ok" στα πρόσωπα που έκαναν εντύπωση. Ένα από τα ονόματα που αναφέρθηκαν για την ομάδα των Μαχητών» είναι η Έλενα Κρεμλίδου, ενώ ο παρουσιαστής όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Μαχητές» και «Διάσημοι» φεύγουν 18 Δεκεμβρίου για Άγιο Δομίνικο. Αναφορικά με την ώρα μετάδοσης, η πρώτη σκέψη είναι το «Survivor» να ακολουθεί τις «8 λέξεις» που δεν θα αλλάξουν ώρα μετάδοσης, ενώ συζητήσεις να συμμετέχει στην ομάδα των «Διάσημων» κάνει η Ιωάννα Τούνη.

Έλενα Κρεμλίδου (NDP)
Ατζούν ΙλίτζαλιSurvivorΣΚΑΪΣάκης Τανιμανίδης