Τηλεόραση|07.12.2020 14:03

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Λάμπρος μαθαίνει για τους βιασμούς της Ελένης από τον Βόσκαρη

Newsroom

Ανατροπές και ραγδαίες εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1. Ο Μάνος Βόσκαρης θέλοντας να εδραιώσει τη θέση του στο Διαφάνι «πολιορκεί» τη Σοφούλα, ενώ η Πηνελόπη παντρεύεται τον Γραμματικό. Η Ασημίνα συγκρούεται άσχημα με τον Νικηφόρο και με την οικογένεια των Σεβαστών για τα μάτια του Μπαμπη και η Δρόσω αφήνει την Τρούμπα και επιστρέφει στο Διαφάνι, όπου τα πράγματα συνεχίζουν να πιέζουν τις αντοχές των τριών αδελφών Σταμίρη.

Διαβάστε ακόμα: Μαρία Κίτσου: Αυτές ήταν οι πιο δύσκολες σκηνές μου στις «Άγριες Μέλισσες»

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (7/12) η Ελένη προσπαθεί να πείσει τη Δρόσω να γυρίσουν μαζί πίσω στο χωριό, αλλά η Δρόσω αρνείται πεισματικά. Ο Τάκης της προτείνει να φύγουν κρυφά.Ποιον θ’ ακολουθήσει η Δρόσω; Ο Νικηφόρος ζηλεύει τον Μπάμπη που περιτριγυρίζει την Ασημίνα και την πιέζει. Όταν εκείνη θα καταλάβει πως η Ελένη πάει να βρει τη Δρόσω, θα ψάξει να βρει διέξοδο στην ελευθερία που της προσφέρει ο Μπάμπης.

Ο Γραμματικός είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει την Πηνελόπη από την οικογένεια της. Πώς θα τον αντιμετωπίσει ο Δούκας; Ο Προύσαλης μαθαίνει πως δε θα πάρει τελικά την προαγωγή που τόσο περίμενε και θα βρεθεί έκπληκτος μπροστά σε ένα γνώριμο πρόσωπο που αναλαμβάνει διοικητής του τμήματος… Ο Νικηφόρος έρχεται σε σύγκρουση με το συνεταιρισμό ενώ ο Κωνσταντής νιώθει πιεσμένος απ’ τη Δόμνα που τον έχει στριμώξει για τα καλά…

Διαβάστε ακόμα: Αγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα πιέζεται από την επιστροφή της Δρόσως και πέφτει στην αγκαλιά του Μπάμπη

Το Πρωινό και ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας σε spoiler για τη συνέχεια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» δίνουν μια αναπάντεχη εξέλιξη.

Η Δρόσω επιστρέφει στο Διαφάνι και ο Βόσκαρης κάνει τα πάντα για να εκδικηθεί την Ελένη. Θα αποκαλύψει στον Λάμπρο με όλες τις λεπτομέρειες τα δεινά της Ελένης στη φυλακή, τους βιασμούς και τα βασανιστήρια που υπέστη και έτσι ο Λάμπρος θα καταλάβει γιατί η Ελένη δεν τον αφήνει να την πλησιάσει ερωτικά. Ο Λάμπρος προτείνει στην Ελένη να φύγουν από το Διαφάνι και να φτιάξουν τη ζωή τους κάπου αλλού. Η Ελένη αρνείται.

Ο Αναστάσης Ροϊλός, που ερμηνεύει τον ρόλο του «Νικηφόρου» μίλησε για τον ρόλο του και για όλες τις καταιγιστικές εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες»: «Η επιστροφή της Δρόσως θα φέρει προβλήματα στον Νικηφόρο, ο οποίος δεν τρέφει συναισθήματα για εκείνη. Ο Νικηφόρος είναι ταγμένος στην Ασημίνα. Μέχρι εκεί που έχω πάρει εγώ το σενάριο αγαπάει την Ασημίνα». Στο τέλος της συνέντευξης προβλήθηκε άλλο ένα απόσπασμα από τις «Άγριες Μέλισσες».

Άγριες μέλισσεςΒασίλης ΜπισμπίκηςΜαρία ΚίτσουΑναστάσης ΡοϊλόςspoilerΔρόσω