Τηλεόραση|08.12.2020 11:08

GNTM 3: Ο «βρώμικος» πόλεμος και η αποχώρηση της Ξένιας Μοτσκαλίδου

Newsroom

Μια καμπάνια στη μαγευτική Ελαφόνησο περίμενε τα επτά επίδοξα μοντέλα του GNTM 3, το βράδυ της Δευτέρας (7/12) για τη δοκιμασία αποχώρησης η οποία έθεσε την Ξένια Μοτσκαλίδου εκτός σπιτικού. Οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να ποζάρουν για την καμπάνια ενός αυτοκινήτου υψηλών προδιαγραφών, και η έμπνευση ήρθε από την εμβληματική ταινία «Mad Max». Μηχανές, αναβάτες, το αυτοκίνητο και το styling βοήθησαν στην αναβίωση της δυστοπικής ατμόσφαιρας «βρώμικου πολέμου», βγαλμένη από την ταινία του 1979 με πρωταγωνιστή τον Μελ Γκίμπσον (Mel Gibson). Οι διαγωνιζόμενοι του GNTM 3 τα βρήκαν σκούρα, καθώς πολλοί δεν ήξεραν καν για ποια ταινία πρόκειται.

Σε ένα απόλυτα κινηματογραφικό σετ, τα μοντέλα πόζαραν ως συμμορία της ερήμου, που ψάχνει για καύσιμα και πρώτες ύλες. Κανένας δε λείπει από τη λήψη, καθώς ο «πρωταγωνιστής» ή η «πρωταγωνίστρια» περιβαλλόταν κάθε φορά από τα υπόλοιπα μοντέλα, που συμμετείχαν με τον τρόπο τους στο αποτέλεσμα.

Όλοι γνωρίζουν πως η «μάχη» για τη συνέχεια δε θα είναι εύκολη. Οι φιλίες είναι πολυτέλεια λίγο πριν τον τελικό του GNTM 3. Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ έκανε την ανατροπή με το στρατηγικό του ντισαβαντάζ στην Μαριαγάπη και απέδειξε πως η επιβίωση στον διαγωνισμό είναι πιο προσωπική υπόθεση από ποτέ.

Ο φωτογράφος Μάριος Καζάκος έδωσε τις κατευθύνσεις, ενώ η Βίκυ Καγιά με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Γιώργο Καράβα, προσπάθησαν να βοηθήσουν τα μοντέλα, καθώς φαίνεται ότι αντιμετώπισαν ορισμένες δυσκολίες. Ηρακλής και Παρασκευή πήραν την καλύτερη κριτική, η Παρασκευή την καλύτερη φωτογραφία, ενώ αντίθετα, η Ξένια με την Μαριαγάπη βρέθηκαν υποψήφιες προς αποχώρηση.

Αιμιλιάνο: Είχαμε στόχο να τη βγάλουμε από το παιχνίδι - Το πετύχαμε

Από το GNTM 3 αποχώρησε η Ξένια Μοτσκαλίδου που δεν κατάφερε να καταλάβει τι ακριβώς ζητούσε η φωτογράφηση και δεν απέδωσε την ενέργεια που ήθελαν οι κριτές. Μετά την ανακοίνωση του ονόματός της είδαμε τον Αιμιλιάνο να παραδέχεται στην κάμερα ότι τα αγόρια συμφώνησαν στην φωτογράφηση της Ξένιας να μην δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ποζάροντας πίσω της. Είχαν στόχο να τη βγάλουν από το παιχνίδι και τον πέτυχαν. Πλέον οι παίκτες είναι έξι και ο ανταγωνισμός πιο σκληρός από ποτέ.

Η 22χρονη Ξένια γεννήθηκε στη Μόσχα και ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 9 ετών. Σπούδασε ζωγραφική και εικονογραφία, σχεδιάζει γραφικά για βιντεοπαιχνίδια και ασχολείται με το μακιγιάζ στα social media. Ονειρεύεται να καταφέρει να κάνει καριέρα, όχι μόνο ως plus size μοντέλο αλλά και ως influencer, που θα προωθεί το body positivity.

Στο επόμενο επεισόδιο οι παίκτες θα γνωρίσουν την έμπειρη Life Coach, Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου και θα έρθουν αντιμέτωποι με τα «ελαττώματά» τους, τα οποία θα μάθουν πώς να χρησιμοποιούν σαν «όπλα». Στη φωτογράφηση αποχώρησης όλα θα γίνουν παρέα με ένα ... άλογο, το οποίο θα πρέπει να «δαμάσουν» οι παίκτες για να βγάλουν την καλύτερη φωτογραφία και να έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στον πολυαναμενόμενο τελικό του GNTM 3.

Ηρακλής ΤσουζίνοφGNTM 3τελικός GNTM 3Βίκυ ΚαγιάMad Max: Fury RoadGNTM