Big Brother spoiler: Πρώην παίκτες μπαίνουν στο σπίτι και «ανάβουν φωτιές» στους συγκατοίκους
NewsroomΟ Ζακ είναι εκείνος που κατάφερε από τη χθεσινή δοκιμασία του «Big Brother» να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Η νίκη του εκνεύρισε ορισμένους παίκτες καθώς ο ίδιος έχει υπάρξει μόνο μία φορά υποψήφιος προς αποχώρηση.
Διαβάστε ακόμα: Big Brother: Ποιος είναι ο Ζακ Ιωαννίδης που κατάφερε να περάσει στον τελικό του ριάλιτι
Υπάρχει, όμως, ένα ακόμα εισιτήριο που θα δώσει ασυλία σε έναν παίκτη και απόψε θα δούμε τη διεκδίκησή του. Έξι παίκτες θα προσπαθήσουν να βρουν στόχο και να συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία σε ένα παιχνίδι που απαιτεί… τεχνική. Και αυτό δεν είναι άλλο από το γκολφ.
Την ίδια ώρα, παλιοί συγκάτοικοι «μπαίνουν» στο σπίτι του «Big Brother» για να κάνουν τις δικές τους ερωτήσεις στους παίκτες. «Θα δούμε τους Δημήτρη Κεχαγιά, Χρήστο Μακρύδη, Ραμόνα, Ραϊσα και Αφροδίτη. Είναι παίκτες - κλειδιά οι συγκεκριμένοι. Από τις ερωτήσεις που θα κάνουν, θα κλιμακωθεί η κόντρα μεταξύ Θέμη και Σοφίας» αποκάλυψε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης στην εκπομπή «Love it».
- Η εβδομάδα που «ράγισε» τη Δύση: Οι απειλές Τραμπ για τη Γροιλανδία και το τέλος όσων ξέραμε
- Ποινή φυλάκισης στη διευθύντρια που φίμωσε μαθητή - «Αν τον έβλεπα να δυσανασχετεί δεν θα το έκανα»
- Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο άντρας παρασύρει με το αμάξι του την υπάλληλο των ΕΛΤΑ - Πώς ξεκίνησαν όλα
- «Νομίζω ότι μόλις δολοφόνησα δύο ανθρώπους»: Υπνοβάτης οδήγησε 20χλμ., σκότωσε με λοστό και αθωώθηκε