Τηλεόραση|12.12.2020 15:00

The Bachelor: Η απιστία που εκνεύρισε τον Βασιλάκο - Αποχώρησε η Σία Βοσκανίδου

Newsroom

Η Τελετή των Ρόδων της Παρασκευής (11/12) στο «Τhe Bachelor» έφερε μία αποχώρηση που κανείς δεν περίμενε και μία εξομολόγηση απιστίας που καθόλου δεν άρεσε στον Παναγιώτη Βασιλάκο, τον πρώτο Έλληνα Εργένη του τηλεοπτικού σόου του Alpha. Λίγο πριν τον τελικό του «Τhe Bachelor» και η Σία Βοσκανίδου αποχώρησε χάνοντας την ευκαιρία να διεκδικήσει τον Παναγιώτη στον μεγάλο τελικό. Λίγο πριν την αποχώρηση της Σίας, ο Βασιλάκος έφερε στο σπίτι των κοριτσιών κάποιες από τις κολλητές τους φίλες και η χαρά ήταν απερίγραπτη. Δεν κράτησε όμως για πολύ...

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος έκανε ένα ραντεβού με την Ραφαέλα, αλλά δεν της έδωσε τριαντάφυλλο, ενώ το γεγονός ότι δεν ήρθε καποια δική της φίλη στη βίλα είχε σαν αποτέλεσμα να καταρρεύσει. Στην Τελετή των Ρόδων η Σία δεν έλαβε τριαντάφυλλο αν και αποτελούσε ένα από τα πιο δυνατά φαβορί στο ριάλιτι. Σία και Παναγιώτης μίλησαν έντονα πριν την τελετή, με τον εργένη να της λέει ότι έχει αλλάξει συμπεριφορά και εκείνη να ξεσπάει να φωνάζει και να κλαίει. 

T

«Είσαι κούκλος, αλλά έχεις ένα τεράστιο ελάττωμα. Δεν έχεις γούστο» είπε η Σία Βοσκανίδου στον Παναγιώτη που την κοιτούσε εμβρόντητος. Η 26χρονη Αναστασία Βοσκανίδου κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη. Σπούδασε βρεφοκόμος και τα τελευταία 8 χρόνια ζει στην Αθήνα και ασχολείται με το μόντελινγκ. Η Σία είχε δηλώσει πριν από δύο χρόνια συμμετοχή στο «Greece’s Next Top Model», όμως οι κριτές δεν της έδωσαν το πολυπόθητο εισιτήριο για τη φάση του bootcamp λόγω των αισθητικών παρεμβάσεων που είχε κάνει στο πρόσωπό της. Πριν από αρκετά χρόνια είχε λάβει συμμετοχή και σε διαγωνισμό ομορφιάς. «Το ήξερα ότι θα συμβεί απόψε. Δεν πειράζει ίσως για κάποιο λόγο γίνονται όλα. Δεν ήταν γραφτό να είμαι με τον Παναγιώτη», σχολίασε η Σία.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος έκανε μια ανάρτηση για την αποχώρηση της Σίας γράφοντας: «Σία σε ευχαριστώ για όλα. Το Bachelor για εμένα ξεκίνησε παρά πολύ όμορφα με ένα πολύ δυνατό ραντεβού. Θα το θυμάμαι για πάντα!! Σου εύχομαι ότι καλύτερο...»

T

Η βραδιά, όμως, είχε εκπλήξεις και για τον Παναγιώτη Βασιλάκο ο οποίος ανακάλυψε ότι η Νικολέττα είχε απατήσει τον πρώην της. Όταν μπήκε στο σπίτι η παιδική φίλη τη Νικολέττας, η Νατάσα, ο εργένης τη ρώτησε αν η κοκκινομάλλα τσιρλίντερ έχει απιστήσει σε κάποια σχέση της. Η κοπέλα απάντησε θετικά κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Βασιλάκο, ο οποίος ζήτησε εξηγήσεις. «Είναι κάτι που μετανιώνω, ήμουν σε μια σχέση πιεστική» παραδέχθηκε η Νικολέτα. Στο τέλος του προηγούμενου ραντεβού τους, ο Παναγιώτης έδωσε στην Νικολέττα το κόκκινο τριαντάφυλλο, το οποίο σκέφτηκε να πάρει πίσω, λόγω της αποκάλυψης για την απιστία. Τελικά αυτό δεν έγινε και η Νικολέττα πέρασε στην επόμενη φάση. Μάλιστα θεωρείται το μεγάλο φαβορί για τη νίκη!

T

Νικολέτα, Αντζελίνα, Ραφαέλα και Βίβιαν συνεχίζουν στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό του «Τhe Bachelor». Όπως ανέφερε στην εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού, την επόμενη Τετάρτη (16/12) και την επόμενη Πέμπτη (17/12) θα γίνουν δύο αποχωρήσεις, ενώ ο τελικός θα γίνει την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου.

Σία ΒοσκανίδουBachelorαποχώρησηΠαναγιώτης Βασιλάκοςτελικός The Bachelor