Τηλεόραση|12.12.2020 15:32

Παναγιώτης Γιαννικόπουλος: Ο Έλληνας ομογενής που πήρε μέρος στο αμερικανικό Bachelorette

Newsroom

Ο Παναγιώτης Γιαννικόπουλος, ο Έλληνας ομογενής που πήρε μέρος στο αμερικανικό «Bachelorette» μίλησε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι, όπου 20 άνδρες διεκδικούν της καρδιά μιας κοπέλας. Δυστυχώς δεν κατάφερε να προχωρήσει πολύ στο παιχνίδι, καθώς υπήρχε τρομερός ανταγωνισμός.  

Ο 32χρονος Παναγιώτης Γιαννικόπουλος είπε πως το συγκεκριμένο ριάλιτι δεν ήταν στημένο και ότι μπορούσε κάθε παίκτης να κάνει ό,τι θέλει και να είναι ο εαυτός του. Επίσης, ανέφερε πως είχε καλή σχέση με την κοπέλα, αλλά δεν έφτασε στο σημείο να τη φιλήσει. 

«Μπήκα χωρίς να ξέρω πολλά. Είδα την πρώτη κοπέλα που θα ήταν στο "Bachelorette", αλλά τελικά άλλαξε και έβαλαν άλλη κοπέλα. Στη βίλα κάναμε ό,τι θέλαμε. Δεν υπήρχε σενάριο. Το μόνο που σου έλεγε η παραγωγή ήταν το πότε θα πας να μιλήσεις στην bachelorette γιατί ήμασταν 20 αγόρια εκεί. Ήξερα ότι είναι έργο, αλλά ήθελα να βρω αγάπη. Αν δεν τη βρω, θα είναι μια καλή εμπειρία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, μίλησε και για τις «κόντρες» στη βίλα: «Τα αγόρια είχαν κάποιο ανταγωνισμό, αλλά ήταν για 1,5 μήνα κολλητοί μέσα στο σπίτι. Εγώ ήθελα να έρθω και πιο κοντά στην κοπέλα, αλλά δεν έμεινα πολύ καιρό. Ήταν πολύ δύσκολο. Ήταν πολλά αγόρια, αλλά για να έχεις ευκαιρίες πρέπει να κάνεις κάτι ξεχωριστό ή να έχεις μια καλή ιστορία ζωής». Ο Παναγιώτης Γιαννικόπουλος είπε ότι νόσησε με κορονοϊό και κινδύνευσε με το αυτοκίνητό του.

BachelorBacheloretteΠαναγιώτης Γιαννικόπουλος