Τηλεόραση|14.12.2020 10:07

The Voice: Εντυπωσιακό το 2o knockout - Ποιοι διαγωνιζόμενοι προκρίθηκαν

Newsroom

Όλο και πιο εντυπωσιακό γίνεται το «The Voice Of Greece», που βρίσκεται στη φάση των knockouts όπου οι διαγωνιζόμενοι χωρίζονται σε τριάδες και μία μόνο φωνή υπερισχύει και παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Τριάντα παίκτες το βράδυ της Κυριακής 13/12 διεκδίκησαν στο δεύτερο επεισόδιο των knockouts του «Voice» στον ΣΚΑΪ την πολυπόθητη πρόκριση. Οι φωνητικές αναμετρήσεις ήταν συναρπαστικές και η γκάμα των τραγουδιών που ακούστηκαν απογείωσε τον ανταγωνισμό, δυσκολεύοντας την απόφαση των κριτών.

Διαβάστε ακόμα: Δείτε τους παίκτες που προκρίθηκαν στο 1o knockout 

Για μία ακόμα φορά οι coaches είχαν στο πλευρό τους πολύ σημαντικούς καλλιτέχνες ως πολύτιμους βοηθούς για να προετοιμάσουν τους παίκτες. Η Ελεονώρα Ζουγανέλη ένωσε τις δυνάμεις της με τον Γιάννη Ζουγανέλη, ο Πάνος Μουζουράκης είχε στο πλάι του τον Δημήτρη Σταρόβα, η Έλενα Παπαρίζου είχε κοντά της την Τάμτα και ο Σάκης Ρουβάς συνεργάστηκε με τον Στέλιο Ρόκκο.  

Σε αυτό το επεισόδιο του «Voice» πέρα από τις συναρπαστικές φωνητικές αναμετρήσεις των διαγωνιζόμενων είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε κι ένα μοναδικό ντουέτο ανάμεσα στον Πάνο Μουζουράκη και στον Δημήτρη Σταρόβα.

Οι coaches είχαν πάλι τη δυνατότητα να «κλέψουν» διαγωνιζόμενους από άλλους coaches με το «steal», δίνοντάς τους μία δεύτερη ευκαιρία.

Στη σκηνή του The Voice of Greece τους διαγωνιζόμενους υποδέχθηκε ο Γιώργος Λιανός, ενώ κοντά τους στα παρασκήνια βρέθηκε η Λάουρα Νάργες.   

Οι παίκτες που προκρίθηκαν από το 2ο Knockout

  • Team Ελεωνόρας Ζουγανέλη / Αθηνά Βέρμη, Χάρης Χαλαμούτης (steal από την Έλενα Παπαρίζου) Νίκος Παπουτσής.
  • Team Πάνου Μουζουράκη / Γρηγόρης Ματσούρης, Μαρία Νεανίδου (steal από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη), Κωνσταντίνος Κρομμύδας.
  • Team Έλενας Παπαρίζου / Νίκος Νικολαΐδης, Σταύρος Πηλιχός, Αλεξάνδρα Σιετή.
  • Team Σάκη Ρουβά / Κωνσταντίνα Κούτρα, Νικολέτα Ρουμελιώτη (steal από τον Πάνο Μουζουράκη), Ελιόνα Σαχπαζίδου, Ευγενία Λιακοπούλου.
Δημήτρης ΣταρόβαςThe VoiceΕλεωνόρα ΖουγανέληΈλενα ΠαπαρίζουVoice knockoutsΠάνος ΜουζουράκηςΣάκης Ρουβάς