Τηλεόραση|14.12.2020 09:59

The Voice: Δημήτρης Σταρόβας και Πάνος Μουζουράκης έδωσαν ρεσιτάλ από Θεσσαλονίκη

Newsroom

Το 2ο knockout του «The Voice» την Κυριακή 13/12 έδωσε το εισιτήριο για την επόμενη φάση στους διαγωνιζόμενους που κατάφεραν να εντυπωσιάσουν με τις φωνητικές τους ικανότητες και με την ερμηνεία τους τους κριτές. Οι coaches του «The Voice» είχαν στο πλευρό τους πολύ σημαντικούς καλλιτέχνες ως πολύτιμους βοηθούς για να προετοιμάσουν τους παίκτες, αλλά τις εντυπώσεις κέρδισε το «ντουέτο» Πάνος Μουζουράκης - Δημήτρης Σταρόβας.

Όπως και την προηγούμενη εβδομάδα, η Ελεονώρα Ζουγανέλη ένωσε τις δυνάμεις της με τον Γιάννη Ζουγανέλη, ο Πάνος Μουζουράκης είχε στο πλάι του τον Δημήτρη Σταρόβα, η Έλενα Παπαρίζου είχε κοντά της την Τάμτα και ο Σάκης Ρουβάς συνεργάστηκε με τον Στέλιο Ρόκκο.  

Στο 1ο knochout απολαύσαμε live την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Γιάννη Ζουγανέλη. Πέρα από τις συναρπαστικές φωνητικές αναμετρήσεις των διαγωνιζόμενων στο 2ο knockout το τηλεοπτικό κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει κι ένα μοναδικό ντουέτο ανάμεσα στον Πάνο Μουζουράκη και στον Δημήτρη Σταρόβα. Ένα ντουέτο ωδή στο «λα» το θεσσαλονικιώτικο!

Ο Δημήτρης Σταρόβας εισέβαλλε με την κιθάρα του στο πλατό παίζοντας την εισαγωγή του «Άντεξα» από Σάκη Ρουβά, ο οποίος εκτοξεύθηκε από την καρέκλα του Voice για να τον συναντήσει στη σκηνή. Ο Πάνος Μουζουράκης, που είχε τη βοήθεια του Σταρόβα όλη την εβδομάδα για το 2ο knockout ανέβηκε για να τραγουδήσουν μαζί με τον σωστό τον τρόπο, τον θεσσαλονικιώτικο! Οι δύο καλλιτέχνες από τη Θεσσαλονίκη ερμήνευσαν ένα ποτ πουρί κομματιών, χρησιμοποιώντας το «λα» και προκάλεσαν πολύ γέλιο. «Passenger», «Life is Life», «Sweat» αλλά και «Κακοσάλεσι» ανέβασαν το κέφι στο πλατό. Τέλος, ο Πάνος Μουζουράκης χάρισε στο κοινό μια υπέροχη ερμηνεία του «Dance me to the end of love» από τον Λέοναρντ Κοέν.

Δημήτρης ΣταρόβαςΠάνος ΜουζουράκηςΣΚΑΪΕλεωνόρα ΖουγανέληThe VoiceΣάκης ΡουβάςVoice knockouts