Τηλεόραση|14.12.2020 17:59

Σάκης Τανιμανίδης: Από το Survivor στο νέο ριάλιτι του Alpha με… ζευγάρια

Newsroom

Με μία μακροσκελή ανάρτηση στο προσωπικού του προφίλ στο Facebook, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι δεν θα παρουσιάσει τον νέο κύκλο του «Survivor», που θα κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ στις αρχές του νέου έτους, λόγω της εγκυμοσύνης της Χριστίνας Μπόμπα.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα απέχει και από τα τηλεοπτικά δρώμενα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Αλέξη Μίχα στην εκπομπή «Πρωινό», ο παρουσιαστής βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Alpha για το νέο ριάλιτι που ετοιμάζει και θα έχει τίτλο «Η μάχη των ζευγαριών». Πρόκειται για ένα παιχνίδι, στο οποίο θα λάβουν μέρος 15 ζευγάρια και το μεγαλύτερο μέρος του θα γυριστεί στη Βαρυμπόμπη, ενώ ο στίβος μάχης θα στηθεί στα Οινόφυτα. Το έπαθλο θα είναι 100.000€ και ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία των castings.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, τα ζευγάρια που τους έχουν γίνει πρόταση για να συμμετέχουν στο νέο ριάλιτι είναι ο Παναγιώτης Βασιλάκος με τη σύντροφό του, δηλαδή την κοπέλα που θα κερδίσει την καρδιά του στο «The Bachelor», ο Αιμιλιάνο Μάρκου με τη Μαριαγάπη Ξυπολιά από το GNTM και ο Δημήτρης Μπέλλος με τη Μαρία Μπέη. Ωστόσο, το τελευταίο ζευγάρι είναι πιο δύσκολο ν' απαντήσει θετικά, λόγω των άλλων τηλεοπτικών τους υποχρεώσεων.

Από την άλλη, η αποχώρηση του Σάκη Τανιμανίδη από την παρουσίαση του «Survivor» έχει δημιουργήσει «πονοκέφαλο» στην Acun Medya και τον ΣΚΑΪ. Επικρατέστερος παρουσιαστής φαίνεται να είναι ο Γιώργος Λιανός, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του Χάρη Λεμπιδάκη στην εκπομπή «Ευτυχείτε», το κανάλι του Φαλήρου έκανε πρόταση και σ' έναν άλλον πολύ γνωστό παρουσιαστή της ελληνικής τηλεόρασης, που ολοκληρώνει τα γυρίσματα της εκπομπής του σε μερικές μέρες. Σημειώνεται ότι όλη η παραγωγή και οι παίκτες του «Survivor» θα αποχωρήσουν από την Ελλάδα για τον Άγιο Δομίνικο την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου.

Γιώργος Λιανός: «Το απόγευμα έχω ραντεβού για να μάθω λεπτομέρειες για το Survivor»

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και εμμέσως πλην σαφώς, άφησε να εννοηθεί ότι από τη μία οι φήμες ευσταθούν, αλλά από την άλλη το τελικό του ραντεβού με την Acun Medya θα γίνει σήμερα το απόγευμα. «Έχω ένα ραντεβού με την Acun Medya για να μάθω τις τελικές λεπτομέρειες. Γνώριζα εδώ και καιρό ότι ο Σάκης δεν θα παρουσιάσει το "Survivor". Του είχε ξεφύγει. Το ζει πρώτη φορά και καλά κάνει να το σκέφτεται» τόνισε ο παρουσιαστής του «The Voice».

Ποια ονόματα «παίζουν» για το Survivor

Σύμφωνα με τη Φαίη Σκορδά, τα ονόματα που ακούγονται να παίρνουν μέρος στην ομάδα των Διάσημων στο «Survivor 4» είναι η Κάτια Ταραμπάνκο, η Άννα Μαρία Βέλλη, ο Τριαντάφυλλος, η Έλενα Γαλίφα, ο Πάνος Καλίδης, ο Ιωάννης Μελισσανίδης, η Αγγελική Λάμπρη και η Θωμαΐς Απέργη, ενώ ο Χάρης Λεμπιδάκης αποκάλυψε τον Αλέξη Παππά.

SurvivorAlphaΧριστίνα ΜπόμπαΣάκης Τανιμανίδης