Τηλεόραση|14.12.2020 19:43

Αγγελική - Επόμενα επεισόδια: Ο Στέφανος αποκαλύπτει στον Παύλο ότι η Ελένη είναι αδελφή τους

Newsroom

Mεγάλες ανατροπές έρχονται στα επόμενα επεισόδια της νέας δραματικής σειράς του Alpha, «Αγγελική» σε σκηνοθεσία του Στέφανου Μπλάτσου. Η Αθηνά αν και καταρρακωμένη από την προδοσία των γιων της αποφασίζει να δεχτεί τον γάμο του Στέφανου. Ο Δημήτρης απειλεί την Όλγα για να μείνει έξω από τη σχέση του με την Κατερίνα. Ο Μιχάλης πίνει στην ταβέρνα και επιστρέφει σπίτι μεθυσμένος όπου έρχεται αντιμέτωπος με την οικογένειά του. O Παύλος κάνει μια εκ βαθέων εξομολόγηση στη Σοφία και καταφέρνει να τη λυγίσει. Η Κατερίνα βρίσκεται με τον Δημήτρη στο ιατρείο του, όπου ανακαλύπτει ένα από τα μυστικά του. Η Αγγελική ψάχνει τον Μιχάλη στον κήπο, όταν βρίσκει τον Νικόλα στο χείλος της απόγνωσης.

Ο Δημήτρης βρίσκει δικαιολογία για τις φωτογραφίες που βρήκε η Κατερίνα στο ιατρείο του. Ο Νικόλας δείχνει αποφασισμένος να αυτοκτονήσει και η Αγγελική προσπαθεί να τον αποτρέψει. Η Ιωάννα προσπαθεί να πείσει την Σοφία ότι ήταν λάθος η απόφαση της να δεχτεί πίσω τον Παύλο. Ο Δημήτρης απαιτεί από την Αθηνά να βάλει φρένο στην έρευνα του αστυνόμου και την απειλεί για να το πετύχει. Η Τζένη θα συναντηθεί με την Αθηνά και θα καταλάβει ότι δεν είναι εύκολο να κερδίσει πάλι την εμπιστοσύνη της. Παράλληλα, ο Στέφανος ευχαριστεί την Αγγελική γιατί είναι βέβαιος ότι εκείνη μεσολάβησε για να γίνει αυτή η συνάντηση.

T

Ο Τολέγας λαμβάνει ένα δεύτερο ανώνυμο μήνυμα 

Αφού ο Στέφανος λέει την αλήθεια στον Παύλο για την Ελένη, ο Παύλος ξεσπάει και αρνείται να τη δεχτεί ως αδερφή τους. Η Αθηνά ξεκαθαρίζει στην Τζένη ότι δεν ξεχνάει όσα τους έχει κάνει αλλά θα της δώσει άλλη μία ευκαιρία για χάρη του Στέφανου. Η Τζένη, καταλαβαίνοντας πόσο επηρεάζει η Αγγελική την Αθηνά, κάνει προσπάθεια να συμφιλιωθεί μαζί της. Η Κατερίνα πείθει τον Δημήτρη να μιλήσει στην Αθηνά για την σχέση. Τέλος, μία συζήτηση που ακούει κατά λάθος ο Νικόλας ανάμεσα στην Αθηνά και στον Παύλο τον ωθεί να αποκαλύψει στην Αθηνά όλη την αλήθεια για την αναβολή της συμφωνίας με τον Σταυριανό.

T

Ο Μιχάλης ρωτάει την Αγγελική αν είναι ερωτευμένη με τον Στέφανο κι εκείνος τους ακούει. Η Αθηνά αντιμετωπίζει τον Παύλο για το γεγονός ότι ήξερε για την απάτη κι ο Παύλος ξεσπάει στον Νικόλα ο οποίος παραιτείται από την επιχείρηση. Η Αγγελική βρίσκει τη Δανάη η οποία της λέει ότι μια φίλη της έμεινε έγκυος από έναν καθηγητή της. Ο Τολέγας λαμβάνει ένα δεύτερο ανώνυμο μήνυμα και τηλεφωνεί στον Παύλο. Η Αγγελική πηγαίνει στο δωμάτιό της Αθηνάς να την τσεκάρει αλλά εκείνη δεν ανταποκρίνεται.

T
ΑγγελικήAlphaεπεισόδια