Τηλεόραση|15.12.2020 10:52

Άγγελος Μπράτης: Έλειπε από το πλατό του ημιτελικού του GNTM 3

Newsroom

Στον ημιτελικό του GNTM 3 τη Δευτέρα (14/12) οι πέντε φιναλίστ παίκτες βρέθηκαν και πάλι στο πλατό, όπου συναντήθηκαν με τους κριτές για να αποφασιστεί η αποχώρηση της βραδιάς. Εκεί όμως τους περίμενε μια έκπληξη, μιας και ο Άγγελος Μπράτης απουσίαζε. Όπως είπε η Βίκυ Καγιά στα μοντέλα, ο γνωστός σχεδιαστής και κριτής θα εμφανιζόταν μέσω skype.

Διαβάστε ακόμα: Όλα όσα έγιναν στον ημιτελικό - Η αποχώρηση του Edward και η τετράδα του τελικού GNTM 3

Στη συνέχεια, ο Άγγελος Μπράτης εμφανίστηκε στην οθόνη και είπε: «Γεια σε όλους παιδιά. Λυπάμαι που δεν μπορώ να είμαι εκεί μαζί σας σήμερα. Θέλω να πω κι εγώ με τη σειρά μου ότι είμαι πολύ χαρούμενος που φτάσατε μέχρι εδώ με την αξία σας. Τώρα ανυπομονούμε να δούμε τι θα κάνετε στο μέλλον».

Ο ημιτελικός της Δευτέρας έγινε αναμέσα στην Παρασκευή Κερασιώτη, τον Αιμιλιάνο Μάρκου, τον Ανδρέα Αθανασόπουλο, τον Ηρακλή Τσουζίνοφ και τον Έντουαρντ Στεργίου. Από το σπίτι του GNTM 3 μια ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό αποχώρησε ο «ξανθός άγγελος» όπως τον αποκαλούσαν οι συμπαίκτες του, Έντουαρντ Στεργίου.

Οι δοκιμασίες του τελικού του GNTM 3

Στο τρέιλερ του τελικού του GNTM 3 είδαμε ότι η πρώτη δοκιμασία του τελικού είναι ένα catwalk με τρία περάσματα, και τα υπόλοιπα μοντέλα είναι προηγούμενοι παίκτες του ριάλιτι από το bootcamp. Στο τέλος της δοκιμασίας θα φύγει ένας παίκτης και θα μείνει η τριάδα του τελικού. Στο δεύτερο σκέλος θα έχουμε διπλή φωτογράφιση. Στο πρώτο μέρος οι τρεις φιναλίστ θα ποζάρουν με τη Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα, ενώ στο δεύτερο θα πλαισιώνονται από μοντέλα που δεν γνωρίζουν - με φωτογράφο τον Δημήτρη Σκουλό. Στο τρέιλερ του τελικού βλέπουμε το μήνυμα και την ψήφο του Άγγελου Μπράτη πάλι μέσω skype.

Δείτε αναλυτικά πώς θα γίνει ο τελικός στο απόσπασμα από την εκπομπή «Ευτυχείτε!». 

Άγγελος ΜπράτηςGNTM 3Βίκυ Καγιάτελικός GNTM 3GNTM