Τηλεόραση|16.12.2020 10:25

GNTM 3 τελικός: Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος εκφράζει απογοήτευση «Δεν είχα δυνάμεις»

Newsroom

Το βράδυ της Τρίτης 15 Δεκεμβρίου, έγινε ο μεγάλος τελικός του GNTM 3 και το μοντέλο που πήρε την πρωτιά ήταν ο Ηρακλής Τσουζίνοφ με την Παρασκευή Κερασιώτη στη δεύτερη θέση. Ο 19χρονος Ανδρέας Αθανασόπουλος θεωρήθηκε μεγάλο φαβορί για τη νίκη, αλλά βρέθηκε βαθμολογικά στην τρίτη θέση.  

Διαβάστε ακόμα: GNTM 3 τελικός: Νικητής ο Ηρακλής Τσουζίνοφ - Οι τρεις δοκιμασίες και η βαθμολογία

Στις δηλώσεις μετά το τέλος του τελικού ο Ανδρέας Αθανασόπουλος φάνηκε απογοητευμένος με την απόδοσή του: «Είμαι απογοητευμένος, δεν είχα καλή απόδοση και φάνηκε. Δεν νομίζω ότι αυτή η απόδοση που έφερα στον τελικό με αντιπροσωπεύει. Ημουν χειρότερος και από τους δύο. Δεν είχα δυνάμεις. Είναι ο εγκλεισμός είναι όλα. Δεν είχα κρατήσει αρκετές δυνάμεις μέχρι το τέλος. Τα πήγαν καλύτερα στον τελικό. Πλέον εχω βγει έξω, πάει το θέμα του διαγωνισμού, πλέον θα βαδίσω όπως βάδιζα πάντα». 

Ανδρέας Αθανασόπουλος - «Μου αρέσει ο ανταγωνισμός»

Ο Ανδρέας είναι 19 χρόνων και κατάγεται από την Αμαλιάδα. Σπουδάζει στην Αθήνα επιστήμη Οίνων και Ποτών. Ο πατέρας του έχει φυτώρια άμπελου, οπότε η οινολογία ήταν για αυτόν μια φυσική αρχική επιλογή. Τον τελευταίο έναν χρόνο ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελιγκ και είχε την τύχη να ταξιδέψει στο Μιλάνο και να συνεργαστεί με μεγάλους οίκους μόδας. Στόχος του για το GNTM 3 ήταν να συνεργαστεί με πάρα πολύ καλούς φωτογράφους και σχεδιαστές της Ελλάδας.

Μπήκε στο GNTM γιατί του αρέσει ο ανταγωνισμός και ήθελε να ζήσει τις πιο ακραίες δοκιμασίες, τις οποίες έφερε εις πέρας και κατάφερε να νικήσει. Στόχος του είναι να φτάσει στην κορυφή με προσεκτικά και σταθερά βήματα. Του αρέσουν το μπάσκετ, τα βιντεοπαιχνίδια, το θέατρο και το beatboxing. Για τον Ανδρέα το GNTM ήταν ένα λευκό, ημίγλυκο κρασί, που ήθελε να απολαύσει, μέχρι την τελευταία του σταγόνα, και τα κατάφερε.

Η Βίκυ Καγιά μόλις τον είδε στην οντισιόν του GNTM 3 αναφώνησε «wow», δείχνοντας να ενθουσιάζεται μαζί του. Οι κριτές του έδωσαν 4 «ναι» και ο Ανδρέας πέρασε στην επόμενη φάση, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στο σπίτι του GNTM 3.

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος είπε για τον εαυτό του: «Το δυνατό μου σημείο θεωρώ είναι ότι ό,τι αναλάβω να φέρω εις πέρας θα το κάνω τέλεια. Την κυρία Καγιά θα την παρομοίαζα με ένα φρουτώδες κρασί, τον κύριο Σκουλό με ένα κρασί με σώμα και στιβαρότητα. Ο κύριος Μπράτης μου θυμίζει σαμπανιζέ κρασί και η κυρία Ζενεβιέβ ένα ημίγλυκο.

Ασχολούμαι τον τελευταίο χρόνο με το μόντελινγκ. όλα ξεκίνησαν επειδή από μικρή ηλικία έπαιζα μπάσκετ, και πήγα σε φωτογράφο για μία μικρή φωτογραφία δελτίου και μου είπε ότι πρέπει ή να γίνω ηθοποιός ή να ασχοληθώ με το χώρο της μόδας.

Η απάντηση ήταν πως δεν είμαι εγώ για αυτά, είμαι αθλητικός τύπος. Τελικά μπορώ να πω πως είμαι πάρα πολύ τυχερός για το πως εξελίχθηκα. Τον πρώτο μήνα που ξεκίνησα κατάφερα να κλείσω ένα πρακτορείο στην Ιταλία, οπότε έκανα το πρώτο μου ταξίδι στο Μιλάνο στο πρώτο fashion week και δούλεψα για Trussardi και για την Northway». Motto του το: «If you are good at something, never do it for free»...

Ο 20χρονος Ανδρέας Αθανασόπουλος δεν δίστασε να εκφράζει τη γνώμη μέσα στο σπίτι του ριάλιτι, γεγονός που τον έφερε πολλές φορές σε αντιπαράθεση με συμπαίκτες του στο GNTM 3». Σε μια δοκιμασία επιβράβευσης ο Ανδρέας εξέφρασε ανοιχτά την αντίθεσή του με την επιλογή τού coach, Γιώργου Καράβα, να δώσει τη νίκη στον Αιμιλιάνο. Το μοντέλο θεώρησε ότι εκείνος και ο Εντουαρντ τα είχαν πάει καλύτερα. «Είναι πολύ καλή πόζα. Μη με αμφισβητείς σε αυτό», είπε ο Γιώργος Καράβας, ενώ ο Ανδρέας συνέχιζε να επιμένει πως δεν είναι fashion πόζα, αλλά πόζα για καλλιστεία.

Ο Ανδρέας θέλει να αποκτήσει πολλές εμπειρίες: «Γενικά θεωρώ στη ζωή μου τι όταν φτάσω σε μία ηλικία θέλω να λέω ότι έζησα αρκετές εμπειρίες οπότε δε νομίζω ότι μπορείς καθημερινά να βρεις δοκιμασίες που κάνετε εδώ. Τα τελευταία χρόνια που έδινα Πανελλήνιες και σταμάτησα να παίζω μπάσκετ πήρα 20 κιλά. Τώρα τα έχω χάσει και προσπαθώ να ασχοληθώ πιο ουσιαστικά με το σώμα μου».

τελικός GNTM 3GNTMGNTM 3Ανδρέας Αθανασόπουλος