Τηλεόραση|15.12.2020 23:28

GNTM 3 - Αιμιλιάνο Μάρκου: Ο παίκτης που δεν πέρασε στην τριάδα του τελικού

Newsroom

Το βράδυ της Τρίτης 15 Δεκεμβρίου, έγινε ο μεγάλος τελικός του GNTM 3 και το μοντέλο που δεν κατάφερε να περάσει στην τελική τριάδα ήταν ο Αιμιλιάνο Μάρκου. Έπειτα από αρκετές δοκιμασίες, κάστινγκ, απαιτητικές φωτογραφίσεις, μεταμορφώσεις, καυγάδες, κλάματα και αποχωρήσεις, o Αιμιλιάνο Μάρκου, ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ και η Παρασκευή Κερασιώτη κλήθηκαν στον μεγάλο τελικό ν' αναμετρηθούν μέσα από τρεις δύσκολες δοκιμασίες.

To GNTM 3 ξεκίνησε με το ID Catwalk και ολοκλήρωσε τον κύκλο του με μια πασαρέλα για λογαριασμό τριών αναγνωρισμένων brand μόδας. Η μεγάλη έκπληξη ήταν πως μαζί με τους κορυφαίους τέσσερις, περπάτησαν και δεκαπέντε από τα παιδιά που αποχώρησαν από το διαγωνισμό. Φώτα, μουσική, ρυθμός, styling και ένα backstage γεμάτο παλμό, ήταν τα στοιχεία, που συνέθεσαν το φαντασμαγορικό σόου.

Δυστυχώς, όμως, ο Αιμιλιάνο δεν τα κατάφερε και δεν πέρασε στη δεύτερη διαγωνιστική φάση. Συγκεκριμένα, μετά το τέλος της πρώτης πασαρέλας, ο Γιώργος Καράβας έξαλλος τους κάλεσε στα παρασκήνια και τους επισήμανε ότι δεν ακολουθούσαν συγκεκριμένο ρυθμό κι ότι ο Αιμιλιάνο έκανε το λάθος και τους οδήγησε από άλλη πλευρά προς την έξοδο κι όχι από μπροστά. Τελικά, αυτό το λάθος φάνηκε μοιραίο.

«Ο πιο αυστηρός κριτής είναι ο εαυτός μου» λέει ο 20χρονος Αιμιλιάνο, που γεννήθηκε στην Ελλάδα και κατάγεται από την Αλβανία. Σπουδάζει στη σχολή Εμποροπλοιάρχων, αγαπά τη θάλασσα και τα ταξίδια. Μετρά λίγους μήνες στο χώρο του modelling αλλά έχει ήδη κάποιες φωτογραφίσεις στο ενεργητικό του, που έχουν λάβει θετικές κριτικές. Στο παρελθόν ο Αιμιλιάνο έχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και το καράτε, ενώ περνά αρκετές ώρες στο γυμναστήριο. Κατατάσσει τον εαυτό του στην κατηγορία των «fitness models» και δουλεύει τις πόζες με το σώμα του, αν και πιστεύει πως έχει και δυνατό πρόσωπο.

Αιμιλιάνο Μάρκου (Copyright: Star TV)

Ο Αιμιλιάνο Μάρκου είναι μεθοδικός, οργανωτικός και θέλει πάντα να έχει προγραμματισμό και στόχο. Ο Αιμιλιάνο του GNTM απεχθάνεται την απραγία και τη στασιμότητα. Για τον Αιμιλιάνο κάθε μέρα είναι ένα δώρο, που δεν πρέπει να πετάς. Στα αχαρτογράφητα ύδατα του GNTM είχε βάλει πλώρη για την κορυφή.... και την έφτασε!

Η αγαπημένη του φράση τον εκφράζει απόλυτα: «Don't crack under pressure».

Στο εισαγωγικό του βίντεο στο παιχνίδι o Αιμιλιάνο είχε πει: «Δήλωσα συμμετοχή στο GNTM διότι είναι μεγάλη ευκαιρία για εμάς τα αγόρια να δείξουμε και εμείς ότι αξίζουμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Επομένως γιατί όχι;». Όσον αφορά τις σπουδές του είχε πει «Αποφάσισα να ασχοληθώ με το χώρο της θάλασσας από το Γυμνάσιο. Από τότε δεν έχω αλλάξει γνώμη και από τότε απολαμβάνω την κάθε μέρα σε αυτήν. Το χάσμα ανάμεσα στο χώρο του μόντελινγκ και το χώρο της ναυτιλίας είναι πολύ μεγάλο, πόσο μάλλον αν ασχοληθείς ως αξιωματικός στο μέλλον όπως θα κάνω εγώ. Βέβαια θα προσπαθήσω να τα συνδυάσω και τα δύο πράγματα και από κει και πέρα θα δούμε».

Αιμιλιάνο Μάρκου (Copyright: Star TV)

Όταν περπάτησε μπροστά στους κριτές με το μαγιό η Βίκυ Καγιά του είπε: «Είσαι ο πρώτος που έχει ποζάρει τόσο ωραία και δεν έχει ξυρίσει τα πόδια του». Ο Δημήτρης Σκουλός θεώρησε ότι τα πόδια του είναι λίγο μεγάλα σε αναλογία με το σώμα του και του είχε πει: «Δε θέλω παραπάνω όγκο. Αν ήσουν λίγο πιο στεγνός θα το προτιμούσα 1000 φορές. Σε θεωρώ λίγο παιδί. Τα πόδια σου είναι σα να παίζεις ποδόσφαιρο. Το πρόσωπο σου είναι πολύ δυνατό. Το βλέμμα το θέλω χαλαρό, πιο ήσυχο». Η Ζενεβιέβ του είπε ότι είναι η χαρά της γυναίκας που διάβαζε «Βίπερ». Όσον αφορά την Καγιά ο Αιμιλιάνο της θύμιζε Αρχαίο Έλληνα. Αρχαίο άγαλμα. Ο Αιμιλιάνο πήρε τέσσερα «ναι» και μπήκε στο παιχνίδι.

Ο Αιμιλιάνο ήταν ένας από τους παίκτες που δεν φοβήθηκε να πει τη γνώμη του στο παιχνίδι, όσο δυσάρεστη και αν ήταν και δεν δίστασε να συγκρουστεί για να υπερασπιστεί τις απόψεις του. Μέσα στο σπίτι του ριάλιτι του GNTM 3 ήρθε πολύ κοντά με την Μαριαγάπη. Τη σχέση τους επιβεβαίωσε και η Βίκυ Καγιά πριν από μερικές ημέρες, αλλά και ο πρώην σύντροφος της Μαριαγάπης, ο οποίος αποκάλυψε πως χώρισαν όσο βρισκόταν στο παιχνίδι και πως το νεαρό μοντέλο έκανε δεσμό με τον συμπαίκτη της.

Πώς σχολίασε το Twitter την πασαρέλα των 4 παικτών 

Για μία ακόμη φορά, οι χρήστες του Twitter «ζωγράφισαν» και «έδωσαν πόνο» για την πρώτη δοκιμασία του τελικού του GNTM 3 με πολύ ευφάνταστα σχόλια:

T
T
T
T
T
T
T
Αιμιλιάνο ΜάρκουGNTM 3τελικός GNTM 3Βίκυ ΚαγιάΠαρασκευή ΚερασιώτηΑνδρέας ΑθανασόπουλοςΗρακλής Τσουζίνοφ