Τηλεόραση|16.12.2020 02:03

GNTM 3 τελικός: Ο Ηρακλής Τζουζίνοφ και η εξωτική ομορφιά του κατέκτησαν το ριάλιτι

Newsroom

Το βράδυ της Τρίτης 15 Δεκεμβρίου, έγινε ο μεγάλος τελικός του GNTM 3 και το μοντέλο που πήρε την πρωτιά ήταν o Ηρακλής Τσουζίνοφ, ένας παίκτης που αποχώρησε από το σπίτι και η παραγωγή τον επανέφερε, με αποτέλεσμα να κερδίσει. Ο Ηρακλής με τη σπάνια εξωτική ομορφιά είναι 20 ετών και είναι ένας σύγχρονος πολίτης του κόσμου.

Με καταγωγή από τη Ρωσία και τη Γουινέα, γεννήθηκε στη Γερμανία, μεγάλωσε στη Ρωσία και από 8 ετών ζει στην Ελλάδα. Το όνομα Ηρακλής το επέλεξε ο ίδιος γιατί από παιδί αγαπούσε την ελληνική μυθολογία. Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ σπουδάζει σχέδιο μόδας και styling και ασχολείται με το μόντελινγκ τα τελευταία δύο χρόνια.

Το GNTM αποτελεί στοίχημα ζωής για τον Ηρακλή, να αποδείξει σε όσους δεν τον πίστευαν, ότι μπορεί να τα καταφέρει. Τη δύναμη του την αντλεί από τη μητέρα του, που υπήρξε πάντοτε το στήριγμα του και τον μεγάλωσε κάνοντας προσωπικές θυσίες. Για τον Ηρακλή, το GNTM ήταν η ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και να πετύχει τον προσωπικό του άθλο. Και τα κατάφερε. Η αγαπημένη του φράση, που τον εκφράζει σε όλα όσα κάνει είναι το «Μέσα σε όλα».

Ο Ηρακλής ήταν ένας από τους υποψήφιους που κατάφερε να εντυπωσιάσει στις audition με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Ο Δημήτρης Σκουλός είπε τότε πως η εμφάνισή του φέρνει προς τη Βραζιλία και η Βίκυ Καγιά είπε πως είναι 100% γλύκας. Ο Γιώργος Καράβας αναφερόμενος στην εμφάνιση του Ηρακλή, δήλωσε με έμφαση πως «η μίξη είναι καταπληκτική», προσθέτοντας πως αυτό που βλέπει μπροστά του τού αρέσει πάρα πολύ. Μπροστά στην κριτική επιτροπή, η Βίκυ Καγιά δήλωσε πως «με τραβάει σε σένα το ότι θα αφήσεις στίγμα και πολλοί θα σε ακολουθήσουν για να πάρουν από το φως σου. Είσαι πολύ σοφός για την ηλικία σου. Να δώσεις συγχαρητήρια στη μαμά σου».

Όσο για την κόμμωσή του, οι κριτές τον ρώτησαν αν θα ήταν διατεθειμένος να κόψει τα μαλλιά του, με τον νεαρό άνδρα να αποκαλύπτει πως τα άφησε να μακρύνουν κατά τη διάρκεια της καραντίνας, αλλά δεν θα είχε πρόβλημα να τα κόψει. Η Ζενεβιέβ από την πλευρά της, αποκάλυψε πως της άρεσαν πολύ τα τατουάζ του Ηρακλή, δηλώνοντας πως «είσαι πολύ ωραίο αγόρι που το θέλω πολύ μέσα στο GNTM 3». Στην πρώτη δοκιμασία ο Ηρακλής φωτογραφήθηκε με μαγιό και άφησε άναυδους κριτές και συμπαίκτες.

Η κοπέλα του Ηρακλή, Αγγελική είχε μιλήσει στην κάμερα του «Έλα Χαμογέλα» για την σχέση της μαζί του και απάντησε αν τον εμπιστεύεται που είναι μέσα στο σπίτι του GNTM μαζί με όλες τις άλλες κοπέλες. «Με τον Ηρακλή είμαστε 7 με 8 μήνες. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον σύντροφό μου. Αυτό που θα του έλεγα αν ήταν τώρα εδώ, να κρατήσει γερά και να πάει τελικό» δήλωσε η Αγγελική στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του OPEN. 

Στο επεισόδιο της Τρίτης 27/10 Ηρακλής Τσουζινόφ συγκίνησε με την προσωπική του ιστορία. Ο παίκτης του GNTM 3 είχε πει στην κάμερα: «Θεωρώ ότι είμαι ξεχωριστός. Διαφορετικός. Επειδή ήμουν διαφορετικός, μαύρος, υπήρχε αυτό το bullying. Τους αρέσει να βλέπουν αυτό το διαφορετικό να πληγώνεται. Τους αρέσει να επιβάλλουν μία δύναμη. Δηλαδή βλέπουν έναν μαυρούλη και λένε, ας τον δούμε σε διαφορετικές καταστάσεις. Ας τον πετάξουμε λίγο μες στον λάκκο με το νερό. Ας τον βρέξουμε λίγο, ας του σκίσουμε λίγο τα ρούχα. Αυτό με σκληραγώγησε οπότε είμαι αυτό που είμαι τώρα και νομίζω, αν δεν ήμουν αυτό που είμαι, δεν θα είχα επιζήσει».

Μπορεί ο Ηρακλής Τσουζίνοβ να έκλεψε τις εντυπώσεις στο GNTM, ωστόσο, τον έχουμε δει στις οθόνες μας πριν τον διαγωνισμό μοντέλων, καθώς έχει εμφανιστεί στα βιντεοκλίπ της Ελένης Φουρέιρα και των Alcatrash. Πριν μπει στο GNTM, ο Ηρακλής είχε παίξει στο music video «Sirens», τη συνεργασία κορυφής της Ελένης Φουρέιρα με τον θρυλικό Snoop Dogg και τον ταλαντούχο ράπερ Kaan. Το «Sirens», που κυκλοφόρησε τον περσινό Απρίλιο, είναι επανεκτέλεση της διαχρονικής επιτυχίας «Sweet Dreams (Are Made of This)» των Eurythmics και «σάρωσε» σε digital streams και YouTube views παγκοσμίως.

Λίγους μήνες πριν τον δούμε στο πλευρό της Ελένης Φουρέιρα, ο Ηρακλής είχε πρωταγωνιστήσει σε ακόμα μία επιτυχία, αυτή τη φορά για το συγκρότημα Alcatrash. Συγκεκριμένα, έπαιξε στο βίντεο της ερωτικής μπαλάντας «Σα να σ’ αγαπώ», όπου, μάλιστα, έχει διαφορετικό hair look.

Ηρακλής ΤσουζίνοφGNTM 3τελικός GNTM 3Βίκυ Καγιά