Τηλεόραση|16.12.2020 10:01

Παρασκευή Κερασιώτη: Η τσιγγάνα του GNTM 3 έκανε την έκπληξη και έφτασε στη δυάδα

Newsroom

Το μοναδικό κορίτσι που κατάφερε να φτάσει στον τελικό του GNTM 3 και να φτάσει στην τελική, ενώ είχε αποχωρήσει από το ριάλιτι και είχε ξαναμπεί στο παιχνίδι, χάνοντας κάποιες δοκιμασίες. Η Παρασκευή Κερασιώτη είναι μία από τις παίκτριες του GNTM 3 που εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή τους κριτές με την εξωτική της φυσιογνωμία. Είναι τσιγγάνα και στο παρελθόν έχει βιώσει το ρατσισμό, αλλά αυτό της έδωσε περισσότερη θέληση να πετύχει τους στόχους της και να γίνει top model. 

Διαβάστε ακόμα: GNTM 3 τελικός: Νικητής ο Ηρακλής Τσουζίνοφ - Οι τρεις δοκιμασίες και η βαθμολογία

Η Παρασκευή Κερασιώτη κατάγεται από την Πάτρα. Δεν έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ, πέρα από κάποιες ερασιτεχνικές φωτογραφίσεις. Το GNTM θα τη βοηθήσει να κάνει μια αρχή στον χώρο της μόδας, ώστε να της ανοιχτεί ο δρόμος του επαγγελματικού modelling. Στο σπίτι του GNTM πήρε τη φωτογραφία της μικρής της ανιψιάς, που θα της λείψει περισσότερο από όλους. Την έβλεπε κάθε πρωί για να παίρνει δύναμη. Στόχος της ήταν να καταφέρει να ζήσει το όνειρο μέχρι το τέλος. Η αγαπημένη της φράση ήταν «Μην αφήνετε τα όνειρα να παραμένουν όνειρα».

Διαβάστε ακόμα: GNTM 3 τελικός: Ο Ηρακλής Τζουζίνοφ και η εξωτική ομορφιά του κατέκτησαν το ριάλιτι

Στο εισαγωγικό της βίντεο είπε: «Με λένε Παρασκευή Κερασιώτη. Μένω στην Πάτρα με την οικογένειά μου και είμαι τσιγγάνα. Έχω βιώσει ρατσισμό λόγω της καταγωγής μου, ακόμη και στο σχολείο όταν ήμουν πιο μικρή μπορεί να με κοίταγαν κάπως τα παιδιά, μπορεί να μην έπαιζαν μαζί μου, ακόμη και σήμερα στο λεωφορείο ή σε κάποιο μαγαζί που πάω μπορεί να με κοιτάξουν κάπως. Δεν καταλαβαίνω το λόγο που το κάνουν αυτό και είναι ρατσιστές απέναντί μας. Όλοι είμαστε άνθρωποι, αλλά είμαστε διαφορετικοί. Έχω ζήσει σε καταυλισμό με την οικογένειά μου πριν πολλά χρόνια  Πλέον έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα και ζούμε κανονικά στα σπίτια μας και σχολείο έχουμε πάει, και δεν παντρευόμαστε από μικρές. Είναι ένα έθιμο των τσιγγάνων αυτό, το ότι παντρεύονται από μικρές. Εμένα προσωπικά δε μου αρέσει και στη δική μου οικογένεια δεν παντρευόμαστε από μικρές.

Το GNTM για μένα είναι μια πρόκληση να δείξω σε όλους ότι μπορούμε και εμείς οι τσιγγάνοι να καταφέρουμε τα πάντα και ότι έχουμε και εμείς δικαίωμα στο όνειρο. Πιστεύω στον εαυτό μου και πιστεύω ότι μπορεί να είναι το επόμενο next top model μια τσιγγάνα. Κατά την είσοδό της στους κριτές η Καγιά σχολίασε την εξωτική ομορφιά της και ότι μοιάζει με την Ποκαχόντας. Η Παρασκευή τελείωσε φέτος το σχολείο και αποφάσισε να έρθει στο GNTM για να της δοθεί η ευκαιρία να δείξει το δυναμισμό της, να τα δώσει όλα και να γίνει όσο καλύτερη μπορεί.

Παρασκευή Κερασιώτη (Copyright: Star TV)

Μπαίνοντας στο πλατό με το μαγιό ανέφερε: «Είμαι τσιγγάνα και θα ήθελα αν μπορώ, αν μου δίνετε την ευκαιρία να περάσω και ένα μήνυμα. Όταν ήμουν πιο μικρή λόγο της καταγωγής μου δεχόμουν άσχημες κριτικές. Αλλά μεγαλώνοντας το ξεπέρασα αυτό. Δεν ντρέπομαι πλέον για αυτό που είμαι. Αγαπώ πάρα πολύ αυτό που είμαι και θέλω να δώσω ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες και σε όλες τις τσιγγάνες. Θέλω να αγαπάνε τον εαυτό τους, να αγαπάνε το σώμα τους και να μην ντρέπονται για αυτό που είναι. Κάθε άνθρωπος έχει τη δική του μοναδική ομορφιά και είναι καλό να το δείχνουμε αυτό.

Στη συνέχεια, η Βίκυ Καγιά σηκώθηκε από τη θέση της και έδειξε στην Παρασκευή πώς να κάνει πασαρέλα. Η νεαρή παίκτρια συγκινήθηκε από τη συμπεριφορά της Βίκυς και είπε: «Ήταν για μένα κάτι πολύ σημαντικό. Σηκώθηκε, μου έδειξε το πώς να περπατήσω λίγο. Μου άρεσε πάρα πολύ αυτό. Με βοήθησε πάρα πολύ. Μου’ φυγε και όλο το άγχος». Η Παρασκευή συνέχισε λέγοντας: «Ζω με τους γονείς μου. Έχω άλλες 3 αδελφές. Γενικά σε εμάς τις τσιγγάνες είναι πολύ ωραίο σε μια γυναίκα να έχει μακρύ μαλλί. Φαίνεται τις ταιριάζει. Είναι θηλυκό».

Η Καγιά είπε το «ναι» και σχολίασε: «Δεν υπάρχει άλλη σαν και εσένα πουθενά στον κόσμο. Να ευχαριστείς το Θεό που σε έκανε καρακουκλάρα. Η Ζενεβιέβ της είχε πει: «Εγώ από την ώρα που είπες ότι είσαι τσιγγάνα, έχω σκεφτεί ότι θα σου πω ΝΑΙ. Πραγματικά το ότι μοιάζεις με Ινδιάνα γεμίζεις όλο αυτό το καμβά που θέλω να είναι εντελώς πολύχρωμος. Εγώ θέλω να είναι Rainbow το σπίτι του GNTM. Επίσης όση ώρα ποζάρεις είσαι ότι πιο υγιές έχω δει. Δεν μπορώ, δηλαδή περιμένω τη στιγμή που θα σου κάνω φωτογράφιση για να δω αυτό το wild rose που βλέπω μέσα σου. Είσαι συγκλονιστικό κορίτσι οπότε από μένα είναι "ναι"».

Τέλος ο Μπράτης είχε πει για την Παρασκευή: «Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ όπως μπήκες. Ένιωθα ότι είναι μια γυναίκα που έχει σιγουριά εσωτερική, δηλαδή σα να έβλεπα ένα τύπου πανέμορφο άλογο κούρσας που είναι σίγουρο για το πόσο όμορφο είναι, που δε χρειάζεται καμία επιβεβαίωση από κανέναν. Μου άρεσε πάρα πολύ που έκανες αυτό το outing και φυσικά είμαι και εγώ τσιγγάνικη ψυχή, αν μου επιτρέπεται βέβαια και φυσικά "ναι"».

«Είμαι πολύ χαρούμενη που έφτασα ως εδώ. Θα συνεχίσω το μόντελινγκ. Έχω ένα κενό μέσα μου αλλά θα μου περάσει» είπε στις δηλώσεις μετά την ανακοίνωση του νικητή, η Παρασκευή Κερασιώτη.

τελικός GNTM 3τσιγγάναΒίκυ ΚαγιάGNTM 3Παρασκευή Κερασιώτη