Τηλεόραση|17.12.2020 10:50

The Bachelor τελικός: Οι γονείς στρίμωξαν τον Παναγιώτη για τα φιλιά - Ποια παίκτρια αποχώρησε

Newsroom

Η Τελετή των Ρόδων της Πέμπτης (16/12) στο «Τhe Bachelor» ήταν μία από τις πιο σημαντικές μέχρι στιγμής, καθώς η αποχώρηση της παίκτριας που επέλεξε ο Παναγιώτης Βασιλάκος ξεκαθάρισε το τοπίο για την τριάδα του τελικού, που θα γίνει την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020. Η Ραφαέλα ήταν η κοπέλα που αποχώρησε, χάνοντας την ευκαιρία να διεκδικήσει τον Παναγιώτη στον μεγάλο τελικό του «The Bachelor». Οι τρεις κοπέλες που θα πάνε τελικό είναι η Νικόλ Τσομπανίδου, η Βίβιαν Παναγιωτοπούλου και η Αντζελίνα Χαλντέντα.

Μετά τη Σία Βοσκανίδου την πόρτα της εξόδου από τη βίλα είδε και η Ραφαέλα Γεωργίου, που στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι έκανε μία ιδιαίτερη εξομολόγηση για τον πατέρα της: «Έχω ζήσει λίγο την απόρριψη από τον μπαμπά μου. Κάπως ο μπαμπάς μου, μου έχει δείξει ότι δε με θέλει για κόρη του και με έβλεπε σαν να μην αξίζω για να είμαι κόρη του», είπε η Ραφαέλα στην Αντζελίνα.

T

Οι γονείς των κοριτσιών είπαν στον Παναγιώτη «Γιατί τις φιλάς όλες;»

Στον ημιτελικό του «Τhe Bachelor» ο Εργένης Παναγιώτης Βασιλάκος γνώρισε τις οικογένειες των κοριτσιών και ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση. Ο Παγαγιώτης θέλησε μέσα από αυτούς να γνωρίσει καλύτερα τις κοπέλες και τον χαρακτήρα τους, αλλά δεν απέφυγε την κριτική και τις ερωτήσεις για το αν και με ποια κοπέλα είναι ερωτευμένος. Κάθε οικογένεια είχε τις δικές της ερωτήσεις προς τον Παναγιώτη, ο οποίος κράτησε αποστάσεις, όπως ορίζει και η παραγωγή του ριάλιτι.

Η μητέρα της Βίβιαν μιλούσε συνεχώς για τον πρώην αγαπημένο της παίκτριας στην Αμαλιάδα, ο πατέρας της Νικόλ ζήτησε από τον Παναγιώτη να προσέχει την κόρη του και να της το πει αν δεν την θέλει, ενώ η μητέρα της Αντζελίνας αποκάλυψε ότι της είχε πει να μην τον φιλήσει καν. Η οικογένεια της Νικόλ ήταν εκείνη που ξεχώρισε, με τον πατέρα της να κάνει χιούμορ και να κερδίζει τη συμπάθεια του Παναγιώτη από το πρώτο λεπτό. 

T

Ο Παναγιώτης είδε ότι η Ραφαέλα δεν είχε τόσο θερμή επικοινωνία με τη μητέρα της, γεγονός που πιθανώς μέτρησε αρνητικά στην τελική του επιλογή.  Η Τελετή των Ρόδων είχε τρομερό άγχος για τις κοπέλες. Η μεγάλη έκπληξη ήταν το γεγονός ότι ο Παναγιώτης έδωσε το δεύτερο τριαντάφυλλο στην Αντζελίνα, αμέσως μετά από εκείνο που είχε δώσει στη Νικολέττα και φυσικά οι δύο που απέμειναν για να μοιραστούν ένα μόνο τριαντάφυλλο ήταν η Ραφαέλα και η Βίβιαν. Ο Παναγιώτης επέλεξε να φύγει η Ραφαέλα Γεωργίου.

Η Ραφαέλα είναι 20 ετών και ήταν αποφασισμένη να κατακτήσει την καρδιά του Bachelor. Φαν των extreme sports, ψάχνει να βρει τον ιδανικό σύντροφο που θα της ανεβάζει την αδρεναλίνη και θα μοιράζονται μαζί έντονες στιγμές. Στο εισαγωγικό βίντεο για τη συμμετοχή της στο Bachelor είχε πει ότι αυτό που την γοητεύει σε ένα άντρα είναι το μυαλό και ικανότητα του να επικοινωνεί αυτό που αισθάνεται. 

Ο τελικός και το φαβορί του The Bachelor

Το τελευταίο επεισόδιο και ο τελικός του «Bachelor» λαμβάνει χώρα στη Μάνη, η οποία αποτελεί τόπο καταγωγής του Παναγιώτη Βασιλάκου. Έπειτα από πολλές ώρες αγωνίας, ο περιζήτητος εργένης θα ανακοινώσει ποια είναι η κοπέλα που του έχει κλέψει την καρδιά. Τα spoiler θέλουν τη Νικόλ να έχει κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη. Eίναι 21 ετών και μένει στη Θεσσαλονίκη. Έχει πάθος με την ενόργανη γυμναστική και τα τελευταία τρία χρόνια εργάζεται επαγγελματικά ως μαζορέτα.

T

«Πιστεύω ότι το πιο δυνατό μου σημείο είναι το βλέμμα μου. Δε χρειάζεται να κάνω κάτι για να κερδίσω το παιχνίδι, μόνο η προσωπικότητα μου, πιστεύω ότι αρκεί» είχε υπογραμμίσει η ίδια στο βίντεο της αρχικής παρουσίασής της στο ριάλιτι. Ο Παναγιώτης, πάντως, φάνηκε να «δένει» άψογα με την οικογένεια της κοκκινομάλλας παίκτριας, ενώ θυμόμαστε ότι όταν εκείνη είχε αρρωστήσει, ο Εργένης πήγε να την δει και η Νικολέττα του άφησε ένα σημείωμα που έλεγε «Σ’ αγαπώ». Spoiler που έχουν κυκλοφορήσει δείχνουν φωτογραφίες της παίκτριας με τον Παναγιώτη να περνούν όμορφες στιγμές εκτός Bachelor.

αποχώρησηBachelorτελικός The BachelorΒίβιαν ΠαναγιωτοπούλουΠαναγιώτης ΒασιλάκοςΝικολέττα Τσομπανίδου