Τηλεόραση|18.12.2020 13:07

The Bachelor τελικός: Αποχώρησε η Αντζελίνα - «Να τρω?τε μια ζωη? την ε?χουμε»

Newsroom

Ζηλιάρα και αντιδραστική, η Αντζελίνα Χαλντέντα έφτασε στον ημιτελικό του «The Bachelor», όμως ο πολύφερνος εργένης Παναγιώτης Βασιλάκος δεν την επέλεξε για εκλεκτή της καρδιάς του. Λίγο πριν τον τελικό, άλλη μία Τελετή των Ρόδων ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (17/12) στο The Bachelor με τις Αντζελίνα, Νικολέττα και Βίβιαν να στέκουν απέναντι από τον Παναγιώτη διεκδικώντας το... πολυπόθητο τριαντάφυλλο.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος αφού πέρασε ένα ολόκληρο 24ωρο με καθεμία από τις τρεις κοπέλες σε ένα πολυτελές παραθαλάσσιο ξενοδοχείο αποφάσισε ποια από αυτές δεν είναι η σύντροφος που ονειρεύεται. Ο Παναγιώτης οργάνωσε ένα πικ-νικ με θέα το απέραντο γαλάζιο για τη Βίβιαν, ένα ραντεβού σε αμπελώνα με την Αντζελίνα και μία βόλτα με τελεφερίκ για εκείνον και τη Νικολέττα. Τα κορίτσια διασκέδασαν, αλλά η Τελετή των Ρόδων προσγείωσε απότομα τη μία από τις τρεις.

T

Στο άκουσμα του ονόματός της η Αντζελίνα άρχισε να κλαίει και είπε στη Βίβιαν και στην Νικολέττα να τον προσέχουν. Στη συνέχεια είπε στον Παναγιώτη. «Είσαι ένας σημαντικός άνθρωπος για μένα» με εκείνον να της αποκαλύπτει ότι είναι η μοναδική κοπέλα με την οποία έχει ζήσει όλα τα συναισθήματα μέσα στο παιχνίδι. «Τη βλέπω πιο πολύ σα φίλη την Αντζελίνα και όχι σαν ερωτική σύντροφο», εξήγησε ο Εργένης του Bachelor. 

T

Η Αντζελίνα Χαλντέντα είναι 20 ετών, κατάγεται από την Αλβανία και στο αρχικό βίντεο της παρουσίασής της είχε πει: «Διεκδικώ πάντα αυτό που θέλω δεν αφήνω να πέσει σε άλλα χέρια». Στην πρώτη συνάντηση με τον Παναγιώτη τον ρώτησε αν είναι έτοιμος να κάνει οικογένεια. Όταν η απάντηση που πήρε ήταν «ναι», τότε του είπε πως βρήκε το άλλο του μισό. Τελικά δεν τα κατάφερε.

Λίγη ώρα μετά την τηλεοπτική της αποχώρηση, η Αντζελίνα - που πολλές φορές οι συμπαίκτριές της την πείρασαν γιατί έτρωγε συνεχώς στη βίλα του Bachelor - έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram: «Ήταν μια μοναδική εμπειρία για εμένα... Κάτι το οποίο δεν θα ξεχάσω ποτέ! Τα συναισθήματα μου ανάμεικτα! 3 μήνες γεμάτοι άγχος, ένταση, φαΐ, φαΐ, φαΐ... κλάμα, κλάμα, κλάμα χαμόγελο.... Στιγμές μοναδικές, γεμάτες χαρά, γέλιο, ΟΛΑ. Θα ήθελα να ευχαριστώ όλο τον κόσμο που με στήριζε χωρίς να με γνωρίζει! Έχω λάβει άπειρα μηνύματα και σας ευχαριστώ για όλα. ΥΓ. Να τρώτε μια ζωή την έχουμε!!».

T
Νικολέττα ΤσομπανίδουΠαναγιώτης ΒασιλάκοςΒίβιαν Παναγιωτοπούλουτελικός The BachelorBachelor