Τηλεόραση|18.12.2020 10:43

Νίκος Πολυδερόπουλος: Το bullying λόγω δυσλεξίας και οι «8 Λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου

Newsroom

Στο πλατό του The 2night Show βρέθηκε, το βράδυ της Τετάρτης, ο Νίκος Πολυδερόπουλος προκειμένου να συναντήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο γοητευτικός ηθοποιός μίλησε με ειλικρίνεια για το bullying που βίωσε ως παιδί λόγω της δυσλεξίας και της διάσπασης προσοχής.

Διαβάστε ακόμα: H κάθοδος του Νίκου Πολυδερόπουλου στην κόλαση της χρεοκοπίας

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι δυσλεκτικός και βίωσα bullying από τους καθηγητές πάνω απ’ όλα. Ξύλο από τους καθηγητές. Εννοείται, πολύ ξύλο. Μια φορά στο χωριό θυμάμαι πως ξύριζα τις φαβορίτες μου για να μη μου τις τραβάνε». «Νόμιζα στο σχολείο ότι ήμουν ο χειρότερος μαθητής» πρόσθεσε, επίσης, ο ηθοποιός. «Είμαι δυσλεκτικός. Μπερδεύω τα γράμματα και έχω διάσπαση προσοχής. Χάνομαι, δεν το θέλω όμως. Κάποιοι νόμιζαν παλιά ότι είμαι τεμπέλης, γιατί δεν ήξεραν».

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος έχει συνεργαστεί με τον Ανδρέα Γεωργίου και την ομάδα του τόσο στο «Μπρούσκο» όσο και στο «Τατουάζ» όπου είχε δημιουργήσει αίσθηση με τον πρωταγωνιστικό ρόλο του σίριαλ κίλερ Ορφέα. Στις «8 λέξεις» του ΣΚΑΪ ο γνωστός ηθοποιός ερμηνεύει τον Φρίξο. Ο Πολυδερόπουλος μίλησε για τη σχέση του με τον Ανδρέα Γεωργίου και θυμήθηκε αστεία περιστατικά από την παράσταση «Toc Toc».

Διαβάστε ακόμα: Πολυδερόπουλος: Στα 21 μου είχα ένα ατύχημα και έκανα ένα χρόνο να περπατήσω

Γεννήθηκε το 1987 στο Κάτω Μαζαράκι Αχαΐας όπου και μεγάλωσε. Από μικρή ηλικία ξεκίνησε να εργάζεται κάνοντας διάφορα επαγγέλματα στον τόπο καταγωγής του ενώ μετά την ενηλικίωση του εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Αθήνα. Το 2009, και ενώ εργαζόταν σε οικοδομή ως σιδεράς, ένας φίλος του πρότεινε να πάρει μέρος στην καθημερινή σειρά του ANT1, «Λόλα» ως βοηθητικός ηθοποιός για 2 επεισόδια. Αυτή ήταν η πρώτη του επαφή με την υποκριτική που τον οδήγησε στην απόφαση να σπουδάσει ηθοποιός και να ασχοληθεί αποκλειστικά με αυτό. Παράλληλα με τις σπουδές στην υποκριτική εργάστηκε ως μοντέλο και συνεργάστηκε με τους σχεδιαστές Μιχάλη Ασλάνη και Νίκο Αποστολόπουλο.

8 λέξειςΑνδρέας ΓεωργίουΝίκος Πολυδερόπουλοςδυσλεξία