Τηλεόραση|19.12.2020 00:38

The Bachelor τελικός: Η Νικολέττα Τσομπανίδου κέρδισε την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου

Newsroom

Ολοκληρώθηκε με έναν επεισοδιακό τελικό, το βράδυ της Παρασκευής 18 Δεκεμβρίου, το ριάλιτι «The Bachelor», με τον πρώτο Έλληνα «Εργένη» Παναγιώτη Βασιλάκο να βρίσκει την εκλεκτή της καρδιάς του στο πρόσωπο της κοκκινομάλλας μαζορέτας, Νικολέττας Τσομπανίδου.

Τα κορίτσια του Bachelor μοιράστηκαν τα πιο μαγικά ραντεβού και άνοιξαν τις καρδιές τους. «Τα βιώματά μας μάς κάνουν δυνατούς» είπε ο Παναγιώτης, που γνώρισε τις δύο φιναλίστ στους γονείς του. Ο Εργένης απέρριψε την Βίβιαν Παναγιωτοπούλου και της ανακοίνωσε ότι δεν θα κάνει μαζί της το επόμενο βήμα. Η Νικολέττα Τσομπανίδου είναι η νικήτρια και είπε ότι «αυτός ο άντρας είναι δικός μου».

Διαβάστε ακόμα: Bachelor: Ήταν κομπάρσοι οι γονείς του Παναγιώτη Βασιλάκου; Οι φίλοι ήταν αληθινοί

«Ένας άντρας, είκοσι γυναίκες. Όλες θέλουν να κερδίσουν το μυαλό και την καρδιά του και θα κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν. Αλλά μόνο μία είναι εκείνη που θα καταφέρει να τον κατακτήσει, να δεχτεί το μονόπετρο και να γίνει η γυναίκα της ζωής του», είχε αναφέρει η αρχική ανακοίνωση του καναλιού για το ριάλιτι. Ένα ριάλιτι που συγκέντρωσε αρκετά αρνητικά σχόλια από το ξεκίνημά του, με πολλούς να μιλούν για συμπεριφορές και ατάκες που υποτιμούν τη γυναικεία αξιοπρέπεια.

T

Πρωτοφανείς δοκιμασίες, καβγάδες και σκηνικά απείρου κάλλους, με γυναίκες να πετούν τούρτες η μία στην άλλη, με γιγάντιες σφεντόνες που εκτοξεύουν γαμήλιες ανθοδέσμες και γυναικεία «ξεμαλλιάσματα». Ανάμεσα στις επεισοδιακές αποχωρήσεις ήταν εκείνη της τραγουδίστριας Έλενας Μπάση με Μαρινέλα και της Σίας Βοσκανίδου με την ατάκα «Είσαι κούκλος, αλλά έχεις ένα τεράστιο ελάττωμα. Δεν έχεις γούστο». 

Μετά τη δακρύβρεχτη αποχώρηση της Αντζελίνας, που δεν πήρε τριαντάφυλλο στην Τελετή των Ρόδων του ημιτελικού της Πέμπτης, οι δύο φιναλίστ  Νικόλ Τσομπανίδου και Βίβιαν Παναγιωτοπούλου έφτασαν τετ α τετ με τον έρωτα της ζωής τους - όπως αποκαλούν τον Παναγιώτη Βασιλάκο. Τα κορίτσια γνώρισαν τους γονείς του Παναγιώτη, που έκαναν μία μίνι ανάκριση στα κορίτσια.

γονείς Παναγιώτη Βασιλάκου

Ο τελικός διαδραματίστηκε στην Μάνη, όπου οι δύο κοπέλες είχαν την τελευταία ευκαιρία σε μεμονωμένα ραντεβού να κάνουν την ύστατη προσπάθεια με τον Παναγιώτη, ο οποίος είπε ότι είναι ερωτευμένος και με τις δύο κοπέλες. Βίβιαν και Νικολέττα φάνηκαν ιδιαίτερα σίγουρες ότι έχουν κατακτήσει τον πολύφερνο «Εργένη» και περίμεναν το... μονόπετρο!

Νικόλ και Βίβιαν ήταν δύο τελείως διαφορετικές προσωπικότητες

Η Νικόλ είναι 21 ετών και μένει στη Θεσσαλονίκη. Έχει πάθος με την ενόργανη γυμναστική και τα τελευταία τρία χρόνια εργάζεται επαγγελματικά ως μαζορέτα. «Πιστεύω ότι το πιο δυνατό μου σημείο είναι το βλέμμα μου. Δε χρειάζεται να κάνω κάτι για να κερδίσω το παιχνίδι, μόνο η προσωπικότητα μου, πιστεύω ότι αρκεί» είχε υπογραμμίσει η ίδια στο βίντεο της παρουσίασης της στο ριάλιτι.

T

Η 23χρονη Βίβιαν είναι φοιτήτρια Φαρμακευτικής. Δηλώνει ρομαντική, ευαίσθητη και προσγειωμένη. Δήλωνε ότι ο Παναγιώτης θα την ερωτευθεί, καθώς διαθέτει το πιο ισχυρό… «όπλο» που μπορεί να έχει μια γυναίκα και αυτό είναι το μυαλό. «Έχω έρθει δυναμικά εδώ να κάνω ότι χρειάζεται για να τραβήξω την προσοχή του Bachelor για να με ξεχωρίσει ανάμεσα στις άλλες κοπέλες και γενικά νομίζω πως το έχω και πως ο χαρακτήρας μου θα ξεχωρίσει», δήλωνε η Βίβιαν χωρίς τον... ξενοδόχο!

T

Παναγιώτης Βασιλάκος: Από το «Nomads» στο «Bachelor»

Το πρόσωπο που συγκέντρωσε τα περισσότερα σχόλια στο ριάλιτι ήταν ασφαλώς ο Παναγιώτης Βασιλάκος. Το ριάλιτι «Εργένης», που διανύει την 26η σεζόν του στην αμερικανική τηλεόραση, ξεκίνησε το 2002 και έκτοτε έχουν προβληθεί εκτός από το αυτούσιο πρόγραμμα και πολλές παραλλαγές του («Bachelorette», «Bachelor in Paradise», «The Bachelor Winter Games» κ.ά.). Στα μέσα της δεκαετίας του 2000 είχε ακουστεί πως το πρόγραμμα θα έβγαινε από το Mega ως αντίπαλον δέος στο «Big Brother», κάτι το οποίο ωστόσο δεν έγινε ποτέ. Πριν τα δικαιώματα καταλήξουν στον Alpha, τα είχε εξασφαλίσει το 2017 ο ΑΝΤ1 και μάλιστα είχε αρχικά ακουστεί πως θα το παρουσίαζε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με «Εργένη» τον Γιώργο Αγγγελόπουλο, ο οποίος είχε τότε τη «φόρα» της νίκης στο «Survivor». Τελικά το πρότζεκτ ούτε σε εκείνη τη χρονική στιγμή υλοποιήθηκε. 

T

Πολλά ειπώθηκαν για το κατά πόσο το ριάλιτι βασίζεται σε ένα σενάριο με τυποποιημένες ατάκες, ενώ σχολιάστηκαν και κάποιες υπερβολές στο βιογραφικό του 30χρονου Παναγιώτη Βασιλάκου. Τον γνωρίσαμε ως συμμετέχοντα στο ριάλιτι περιπέτειας του ΑΝΤ1 «Nomads». Απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας ο Παναγιώτης ασχολείται με την κατάδυση, την πυγμαχία και το ποδόσφαιρο ενώ έχει ασχοληθεί και με το μόντελινγκ. Μετά τη συμμετοχή του στο «Nomads» έκανε περάσματα από διάφορες εκπομπές μεταξύ των οποίων και τα «Μαστορέματα» του ΣΚΑΪ. Με καταγωγή από τη Μάνη, έπαιζε ποδόσφαιρο από τα μαθητικά του χρόνια. Έχει διατελέσει υπεύθυνος Νεολαίας στην «Τελεία», το κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου. Ασχολείται με τις αγοραπωλησίες ακινήτων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

τελικός The BachelorΒίβιαν ΠαναγιωτοπούλουBachelorΠαναγιώτης ΒασιλάκοςΝικολέττα Τσομπανίδου