Τηλεόραση|19.12.2020 13:36

Χάρης Βαρθακούρης: Οι αλλαγές στο σπίτι του «Big Brother» μετά τον τελικό και η νέα εκπομπή με την Αντελίνα

Newsroom

Mετά το φινάλε του τελικού του «Big Brother», ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε στις κάμερες και σχολίασε τη νίκη της Άννας Μαρίας, λέγοντας ότι «όλοι είχαμε παρατηρήσει το ρεύμα που είχε». Επιπλέον, δήλωσε πως θα του λείψει ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ενώ αναφέρθηκε και στην εκπομπή που θα παρουσιάσει μαζί με την Αντελίνα.

«Αν αποδεχόμουν άλλη τηλεοπτική πρόταση θα κινδύνευε η σωματική μου ακεραιότητα από την Αντελίνα. Πολλά ζευγάρια που παρουσίασαν μαζί εκπομπή, μετά χώρισαν. Αλλά έχω περάσει τόσα με τη γυναίκα μου. Έχουμε τέσσερις εβδομάδες στη διάθεσή μας, δεν έχουμε βρει ακόμα τίτλο για την εκπομπή. Την επόμενη εβδομάδα έχουμε πολύωρα δοκιμαστικά κα θα δούμε αρκετά άτομα για την ομάδα μας» ανέφερε, αρχικά, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ και συμπλήρωσε ότι δεν τον αγχώνουν τα νούμερα, καθώς το κανάλι τους έχεις διαβεβαιώσει ότι θα τους στηρίξει ανεξαρτήτως τηλεθέασης.

Παράλληλα, ο Χάρης Βαρθακούρης αποκάλυψε ότι θα γίνουν κάποιες αλλαγές στο σπίτι του «Big Brother», καθώς θα φιλοξενήσει το νέο μουσικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ, «House of Fame» και το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του νέου έτους. «Οπότε αν γίνει ξανά "Big Brother" θα είναι την επόμενη σεζόν. Θα είναι σε έναν χρόνο από τώρα» τόνισε. Τέλος, δήλωσε ότι δεν του έχει γίνει καμία πρόταση για να παρουσιάσει το «Voice», μετά την αποχώρηση του Γιώργου Λιανού για τον Άγιο Δομίνικο, καθώς θα επιστρέψει ο Γιώργος Καπουτζίδης, όπως διαβάζει.

τελικός Big BrotherHouse of FameBig BrotherΧάρης ΒαρθακούρηςΣΚΑΪΑντελίνα Βαρθακούρη