Τηλεόραση|19.12.2020 17:05

The Bachelor: Ο λόγος που η Νικολέττα Τσομπανίδου και ο Παναγιώτης Βασιλάκος δεν θα κάνουν μαζί Χριστούγεννα

Newsroom

Ολοκληρώθηκε με έναν επεισοδιακό τελικό, το βράδυ της Παρασκευής (18/12), το «Bachelor», με τον πρώτο Έλληνα «Εργένη» Παναγιώτη Βασιλάκο να βρίσκει την εκλεκτή της καρδιάς του στο πρόσωπο της κοκκινομάλλας μαζορέτας, Νικολέττας Τσομπανίδου. Ωστόσο, μετά το τέλος του «Bachelor», ο Alpha ανακοίνωσε ένα νέο ριάλιτι, που θυμίζει έντονα το «Survivor». Ο λόγος για το «Battle of the Couples» ή αλλιώς «Η Μάχη των Zευγαριών».

Το μεσημέρι του Σαββάτου (19/12), το ζευγάρι έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τον τελικό του «Bachelor» στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και αποκάλυψε τους λόγους που δεν θα περάσει μαζί τις γιορτινές ημέρες. «Τις επόμενες μέρες θα καθίσουμε λίγο μαζί να ξεκουραστούμε και να αποφορτιστούμε απ' όλο αυτό. Γιατί δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμη. Είναι και το lockdown που δυσκολεύει τις ζωές όλων μας. Ασυζητητί θα θέλαμε να πάμε ταξίδι. Αν δεν περάσει τις γιορτές η Νικολέττα με τους γονείς της, βλέπω τον μπαμπά της να με κρεμάει με το κομπολόι που του χάρισα. Είναι αξιαγάπητος άνθρωπος» δήλωσε ο Παναγιώτης με τη Νικόλ να συμπληρώνει: «Θα περάσουμε λίγες μέρες μαζί, αλλά μετά θα επιστρέψω και εγώ λίγο στους γονείς μου στη Θεσσαλονίκη».

Νωρίτερα, η κοκκινομάλλα μαζορέτα ανέφερε ότι δεν ήξερε τι ακριβώς σκεφτόταν όταν έκανε την αίτηση για το «Bachelor». «Ήθελα να κάνω κάτι για μένα και πραγματικά σκεφτόμουν πως ίσως γνωρίσω τον έρωτα της ζωής μου. Ήταν ένα παιχνίδι ,αλλά για μένα δεν ήταν. Όταν τον πρωτοείδα σάστισα. Έμεινα λίγο. Πήγα και μου χαμογελάει. Έπαθα σοκ. Από εκείνη τη στιγμή και μετά το πρώτο ραντεβού άρχισα να νιώθω πράγματα για εκείνον. Δυο φορές νευρίασα πολύ. Στο καραόκε και η άλλη αυτή που ήρθε στη βίλα και κλώτσησε τον κάδο. Όταν ήρθε και μαλώναμε πραγματικά ήθελα να φύγω. Εκείνη η μέρα μας έφερε πιο κοντά. Εγώ δε φοβήθηκα στιγμή να εκφράσω τα συναισθήματά μου».

Παναγιώτης ΒασιλάκοςΝικολέττα Τσομπανίδουτελικός The BachelorBachelor