Τηλεόραση|21.12.2020 10:22

The Voice: Τάμτα και Έλενα Παπαρίζου στη σκηνή - 12 πέρασαν στην επόμενη φάση

Newsroom

Τα knockouts συνεχίστηκαν και την Κυριακή (20/12) στο «The Voice of Greece» με το τρίτο επεισόδιο της φάσης στον ΣΚΑΪ. Οι coaches είχαν πάλι στο πλευρό τους σημαντικούς καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργάστηκαν για τις πρόβες των τριάδων που διαγωνίστηκαν. Το 3ο knockout του «The Voice» έδωσε το εισιτήριο για την επόμενη φάση στους διαγωνιζόμενους που κατάφεραν να εντυπωσιάσουν με τις φωνητικές τους ικανότητες και με την ερμηνεία τους τους κριτές. Όπως και την προηγούμενη εβδομάδα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ένωσε τις δυνάμεις της με τον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη, ο Πάνος Μουζουράκης είχε στο πλάι του τον Δημήτρη Σταρόβα, η Έλενα Παπαρίζου είχε κοντά της την Τάμτα και ο Σάκης Ρουβάς συνεργάστηκε με τον Στέλιο Ρόκκο.

Στο 2ο knockout απολαύσαμε τον Δημήτρη Σταρόβα και τον Πάνο Μουζουράκη που έδωσαν ένα ρεσιτάλ «θεσσαλονικιώτικο». Τη σκυτάλη πήραν Έλενα Παπαρίζου και Τάμτα σε ένα απολαυστικό ντουέτο. Ο Γιώργος Λιανός αμέσως μετά την εμφάνιση της Τάμτα και της Παπαρίζου έδωσε τα συγχαρητήριά του και τις χαρακτήρισε ως τις «δύο καλύτερες γυναικείες φωνές στην Ελλάδα». Η Τάμτα δεν έκρυψε τη μεγάλη της χαρά που συμμετείχε φέτος στο σόου και ευχήθηκε στην Έλενα να νικήσει φέτος για πρώτη φορά ως coach το Voice. Η Έλενα με τη σειρά της αποκάλυψε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάστηκαν με Τάμτα, καθώς στο παρελθόν είχαν κάνει μαζί ένα ντουέτο.

The Voice: Οι δώδεκα που πέρασαν στα battles

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έδωσε το πράσινο φως στην Ειρήνη Περικλέους, τον Μαρσελίνο Σερίφη και το Νεκτάριο Μαλογρίδη.

Η Έλενα Παπαρίζου περνά στη μάχη των battles με τον Θάνο Λάμπρο και τον Κωνσταντίνο Δημητρακόπουλο. Με steal πήρε την Άννα Σακκά, που διαγωνιζόταν με την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη.

Τέσσερις διαγωνιζόμενους από την ομάδα του εξασφάλισε ο Σάκης Ρουβάς. Κατερίνα Μπαταλογιάννη, Αντωνία Καούρη, Μάριος Πασιαλής και Γεωργία Μανή στο team Σάκης.

Ο Πάνος Μουζουράκης πέρασε στην επόμενη φάση με την Φωτεινή Ανδρουλιδάκη και τη Μυρτάλη Νομικού -κόρη του εφοπλιστή Λουκά Νομικού- που εντυπωσίασε τους κριτές με τη θεατρική ερμηνεία της.

ΤάμταΠάνος ΜουζουράκηςThe VoiceΕλεωνόρα ΖουγανέληVoice knockoutsΈλενα ΠαπαρίζουΣάκης Ρουβάς