Τηλεόραση|21.12.2020 16:32

Αγριες Μέλισσες spoiler: Ο Λιας στήνει καρτέρι θανάτου σε Κωνσταντή και Μελέτη

Newsroom

Ανατροπές και ραγδαίες εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1. Ο διαβολικός Μάνος Βόσκαρης δεν σταματάει να ψάχνει τρόπο να εκδικηθεί την Ελένη και θέλοντας να εδραιώσει τη θέση του στο Διαφάνι «πολιορκεί» τη Σοφούλα. Παράλληλα, ο Λάμπρος ζητά εκδίκηση από τον Βόσκαρη για τα βασανιστήρια στην Ελένη, ενώ εκείνη αρνείται να φύγει μαζί του από το Διαφάνι και να αφήσει το πατρογονικό της σπίτι.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (21/12), η Ελένη καταλαβαίνει πως ο Βόσκαρης είναι αποφασισμένος να της κάνει πόλεμο νεύρων. Ο Λάμπρος προσπαθεί να τη βοηθήσει, αλλά ο Γραμματικός του ξεκαθαρίζει πως δεν είναι τόσο απλό. Ο Προύσαλης βλέποντας το παιχνίδι του Βόσκαρη φτάνει στα όρια του και παραιτείται. Το χωριό αναστατώνεται αλλά ο Νέστορας γνωρίζει ποιος είναι ο πραγματικός λόγος και δεν το δέχεται.

Η Μυρσίνη μαθαίνει την αλήθεια για το φόνο του Γιώργη Σταμίρη - του πατέρα της Ελένης, της Ασημίνας και της Δρόσως - από τον Δούκα και γκρεμίζεται ο κόσμος της. Θα τον συγχωρέσει για όσα έκανε στα παιδιά τους; Ο Κωνσταντής με τον Μελέτη είναι καχύποπτοι απέναντι στον Λια που επιμένει να κάνουν τη δουλειά μαζί.

Ο Μιλτιάδης παίρνει μια απόφαση που θα ταράξει τη Βιολέτα, ενώ η Ανέτ προσπαθεί να προστατέψει τον γιο της από την οργή του άρρωστου αδελφού της. Ο Δούκας αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια του Βόσκαρη, για να φύγει η Ελένη από το χωριό, και το ίδιο βράδυ η Ελένη θα έχει μια αναπάντεχη επίσκεψη στο σπίτι της που θα τη βάλει σε περιπέτειες. Η Μυρσίνη θα μάθει, με τον πιο απρόσμενο τρόπο, το ένοχο μυστικό του Δούκα και τα θεμέλια του γάμου τους κινδυνεύουν να κλονιστούν ανεπανόρθωτα.

Ο Λιας επιστρέφει στο Διαφάνι με στόχο την εκδίκηση

Το «Πρωινό» έδειξε αποκλειστικά πλάνα από το επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» που θα προβληθεί σήμερα, ενώ το spoiler της εκπομπής αφορούσε τον Κωνσταντή και τον Μελέτη. Ο Λιας, τον οποίο είχε βάλει ο Δούκας να κάψει τα χωράφια εκείνη την εφιαλτική νύχτα στο Διαφάνι, επιστρέφει στο Θεσσαλικό κάμπο με στόχο την εκδίκηση. Πλέον είναι μεγαλέμπορος ναρκωτικών και έχει ξεκινήσει παράνομες δοσοληψίες με τον Κωνσταντή και τον Μελέτη.

«Όταν οι δύο άντρες θα πάνε να παραλάβουν μία μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών κάνναβης, ο Λιας θα τους έχει στήσει καρτέρι θανάτου. Θα βάλει άντρες να τους ξυλοκοπήσουν για να πάρει εκδίκηση που φυγάδεψαν τη Βασούλα, ενώ τους είχε ζητήσει να τη σκοτώσουν» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας.

Άγριες μέλισσεςΧριστούγενναεπεισόδιαΑΝΤ1