Τηλεόραση|22.12.2020 17:10

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Ο Πυργίδης άλλα έλεγε και άλλα έκανε στο Big Brother»

Newsroom

Η νικήτρια του «Big Βrother» Άννα Μαρία Ψυχαράκη μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε!» της Κατερίνας Καινούργιου  για τη νίκη της στο ριάλιτι, για το αν έχει τηλεοπτικές προτάσεις και για τις δηλώσεις του Δημήτρη Πυργίδη. Η 36χρονη δικηγόρος από την Κρήτη αναφέρθηκε στα άτομα που την πλησίασαν όταν κέρδισε στο ριάλιτι εγκλεισμού του ΣΚΑΪ, λέγοντας σχετικά: «Ήρθαν μερικά άτομα και με αγάπησαν, όπως ο Χρήστος και ο Παναγιώτης. Ήρθε και η Ραμόνα μου έκανε μια τυπική αγκαλιά. Και εγώ της είπα "Αχ Ραμόνα". Γιατί τα ένιωθα αυτά που έκανα. Εγώ ήθελα να έχω φίλους στο παιχνίδι και προσπάθησα για αυτό» δήλωσε η νικήτρια του «Big Βrother».

Διαβάστε ακόμα: Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Προσπάθησαν να με κάνουν να πιστέψω ότι είμαι τρελή στο Big Brother»

Όσο για την πρόβλεψη που είχε κάνει στη Ράνια και βγήκε σωστή, όταν της είχε «διαβάσει» το χέρι και της είπε ότι πρόκειται να χωρίσει, η Άννα Μαρία είπε: «Έχουμε ένα οικογενειακό χάρισμα και μια ενσυναίσθηση και μια διορατικότητα. Και πέφτουμε μέσα! Τι να κάνουμε τώρα...».

Επίσης, η νικήτρια του ριάλιτι εγκλεισμού είπε πως δεν ξέρει ακόμη ποιο θα είναι το επόμενό της βήμα, γιατί θέλει να ξεκουραστεί, ενώ για τον Δημήτρη Πυργίδη, με τον οποίο είχε έρθει κοντά στο παιχνίδι, είπε: «Έχω πληροφορηθεί από τα φαν κλαμπ μου και από πολύ κόσμο ότι άλλα έλεγε και άλλα έκανε. Όπως έλεγα. Δεν φέρθηκε καλά στην Ψυχαράκη». Μάλιστα, είπε για την Κατερίνα Καινούργιου ότι της είχε στείλει μηνύματα στα social και της ευχόταν να έχει επιτυχία. 

Η Σοφία Δανέζη, ο Ζακ Ιωαννίδης, o Γρηγόρης Τσεκούρας, ο Χρήστος Βαρουξής και ο Θέμης Κανέλλος μίλησαν για το «Big Βrother» και την νίκη της Άννας Μαρίας στο ριάλιτι.

Άννα Μαρία ΨυχαράκηΔημήτρης ΠυργίδηςBig Brother