Τηλεόραση|22.12.2020 15:03

Άγριες Μέλισσες spoiler: Νέα απόπειρα βιασμού από τον Βόσκαρη

Newsroom

Ανατροπές και ραγδαίες εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς «Άγριες Μέλισσες». Ο διαβολικός Μάνος Βόσκαρης δεν σταματάει να ψάχνει τρόπο να εκδικηθεί την Ελένη και θέλοντας να εδραιώσει τη θέση του στο Διαφάνι «πολιορκεί» τη Σοφούλα, ενώ ο Λιάς στήνει καρτέρι θανάτου σε Κωνσταντή και Μελέτη

Διαβάστε ακόμη: Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Νικηφόρος απειλεί με περίστροφο τον Μπάμπη - Έγκυος η Ασημίνα

Ωστόσο, η σειρά του ΑΝΤ1 δεν θα μας κρατήσει συντροφιά εν μέσω των εορτών. Οι «Άγριες Μέλισσες» θα κάνουν μια μικρή παύση από την ερχόμενη Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου, μία ημέρα πριν την παραμονή των Χριστουγέννων και θα επιστρέψουν με νέα επεισόδια στις 11 Ιανουαρίου του 2021. Στα επεισόδια της νέας χρονιάς επιστρέφουν τρεις χαρακτήρες που έπαιξαν κομβικό ρόλο σε προηγούμενα επεισόδια: ο Τάκης, η Ζωρζέτ και ο Γκούμας. Μάλιστα θα βρεθούν και οι τρεις στο Διαφάνι και θα έχουν ενεργό ρόλο στις εξελίξεις της σειράς. 

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (22/12)

Στο επεισόδιο της Τρίτης 22 Δεκεμβρίου, η Δρόσω είναι αποφασισμένη να κερδίσει μια θέση στην καρδιά του μικρού Σέργιου, αλλά η Ασημίνα δεν φαίνεται διατεθειμένη να την αφήσει, παρά και τις παραινέσεις του Νικηφόρου. Ο Λιας στήνει παγίδα στον Κωνσταντή και τον Μελέτη, θέλοντας να ξεπληρώσει παλιούς λογαριασμούς, ενώ ο Βόσκαρης καταφέρνει να σπείρει τη διχόνοια ανάμεσα στον Άγγελο και τη Σοφούλα.

Διαβάστε ακόμα: Άγριες μέλισσες spoiler: Ο Μάνος Βόσκαρης προσεγγίζει τη Σοφούλα και την κάνει πιόνι του

Ο Δούκας απαγορεύει στην οικογένειά του να παρευρεθούν στον γάμο της Πηνελόπης και του Γραμματικού, όμως θα συναντήσει αντίσταση από κάποιον που δεν περίμενε ποτέ. Η Δρόσω θα δεχτεί στο σπίτι μια αναπάντεχα ευχάριστη επίσκεψη. Ο Λάμπρος, ανήσυχος με τη συμπεριφορά της Ελένης, συναντάει κρυφά ένα πρόσωπο που γνωρίζει από πρώτο χέρι τι πραγματικά πέρασε η Ελένη στα χέρια του Βόσκαρη.

Στο spoiler που αναφέρθηκε από τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα, η Ελένη δεν γλιτώνει εύκολα από τις διαβολικές προθέσεις του Βόσκαρη, ο οποίος επιχειρεί να την κακοποιήσει ξανά. Η Ελένη όμως δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος και θα αντιδράσει με αναπάντεχο τρόπο στην επίθεση του βασανιστή της. Η Ελένη τον απωθεί και το περιστατικό θα είναι η αρχή του τέλους για τον Βόσκαρη, ρόλο τον οποίο ερμηνεύει ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης στις «Άγριες Μέλισσες».

ΔρόσωΜαρία ΚίτσουΒασίλης ΜπισμπίκηςΆγριες μέλισσεςspoiler