Τηλεόραση|23.12.2020 14:10

Σοφία Δανέζη: Σχολιάζει τη νίκη της Άννας Μαρίας και όσα δεν είδαμε με τον Κεχαγιά

Newsroom

Η Σοφία Δανέζη, η παίκτρια που το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε στη δεύτερη θέση του «Big Brother», με νικήτρια την Κρητικιά δικηγόρο Άννα Μαρία Ψυχαράκη, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου και μιλησε για τις συγκρούσεις κατά τη διάρκεια του ριάλιτι και για τη σχέση της με τον Δημήτρη Κεχαγιά.

Διαβάστε ακόμα: Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Ο Πυργίδης άλλα έλεγε και άλλα έκανε στο Big Brother»

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ευτυχείτε!»  το πρωί της Δευτέρας (21/12), είχε πει ότι η Άννα Μαρία ήξερε ότι θα κερδίσει το παιχνίδι και ότι μόνη της απομονώθηκε παίζοντας ρόλους, ενώ για την Σοφία Δανέζη άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει μέλλον έξω από το παιχνίδι.

Η Σοφία Δανέζη με τη σειρά της είπε: «Εσείς βλέπατε δύο ώρες από τις είκοσι τέσσερις ώρες. Δεν το περίμενα να βρεθώ τελικό με την Άννα Μαρία. Στην αρχή έλεγα "Αχ Θεέ μου μην φύγω την πρώτη εβδομάδα". Ευχαριστώ πάρα πολύ όλο τον κόσμο που με στήριξε και έφτασα στη δεύτερη θέση. Ο κόσμος είδε την αλήθεια μου, είδε ότι είμαι ένας αληθινός άνθρωπος, δεν προσποιήθηκα ποτέ, δεν έπαιζα ποτέ κανένα ρόλο - όπως το έχουμε συνηθίσει μέσα στο σπίτι - ήμουν αυθεντική και ο κόσμος με κράτησε» είπε η Σοφία Δανέζη. 


Για τη σχέση της με την Άννα Μαρία είπε: «Όταν ένα κοινό την ψηφίζει δέκα φορές να παραμείνει στο σπίτι, καταλάβαμε ότι θα νικήσει. Το τι δείχνει, το τι είναι, το τι έχω ζήσει, και το τι φαίνεται, είναι πολλές διαφορετικές ιστορίες. Δεν υπήρχε καμία πικρία, με όλη μου την καρδιά της είπα "Μπράβο σου το αξίζεις" [...] Εγώ δεν την ψήφιζα την Άννα Μαρία στο σπίτι. Μπράβο της, συγχαρητήρια, να ζήσει, να τα χαρεί. Δεν μπορώ να πω εγώ αν είναι καλός άνθρωπος. Όλοι καλοί είμαστε. Εγώ δεν πέρασα καλά τρεισήμισι μήνες με την Άννα Μαρία. Ένιωθα πολλές φορές άβολα. Η Άννα Μαρία είναι ένα καλό παιδί, αγαθό παιδί, εγώ δεν πέρασα καλά. Είχα και τις στιγμές μου, γελάσαμε, κάναμε και μία πλάκα, υποστήριξε η μία την άλλη, από κει και πέρα ένα παιχνίδι είναι. Δεν θέλω να μιλήσω με την Άννα Μαρία, εύχομαι τα καλύτερα» είπε η Σοφία Δανέζη, ενώ είπε ότι ούτε με τον Θέμη θα ήθελε να έχει επικοινωνία. 

Για τον Δημήτρη Κεχαγιά είπε: «Εγώ ήμουνα σε ένα σπίτι που ο μοναδικός άνθρωπος που εμπιστευόμουν ήταν ο Δημήτρης, κανένας άλλος. Ήξερα ότι ό,τι κι αν πω στον Δημήτρη δεν θα φύγει από το στόμα του, δεν θα πάει παραπέρα. Δεν μπορούσαμε να εμπιστευτούμε ανθρώπους μέσα στο σπίτι. Έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις για μένα, για τη ζωή μου, έχουμε πει πάρα πολλά πράγματα που δεν μπορείτε να τα δείτε. Με τον Δημήτρη κάποιες αρχές, κάποια δικά μας πράγματα, ταιριάζουν και ταιριάξαμε και σαν άνθρωποι». 

Και συνέχισε λέγοντας ότι έκαναν συζητήσεις βγάζοντας τα μικρόφωνα κάτω από τα σεντόνια: «Είναι πολύ καλό παιδί. Κάτω από τα σεντόνια με τον Κεχαγιά μιλούσαμε και δεν είχαμε μικρόφωνα. Γνώρισα έναν άνθρωπο πολύ καλό, "παντελονάτο" και κάναμε χαβαλέ. Δεν είναι ερωτευμένος ο Δημήτρης» είπε η Σοφία Κεχαγιά και τραγούδησε το νέο της χριστουγεννιάτικο κομμάτι στο πλατό του «Ευτυχείτε!».

Δημήτρης ΚεχαγιάςΆννα Μαρία ΨυχαράκηΣοφία ΔανέζηBig Brother