Τηλεόραση|23.12.2020 17:08

The Booth: Γέννησε η Κρυσταλλία Ρήγα - Τα σχόλια για την ολοκλήρωση της εκπομπής

Newsroom

Τρισευτυχισμένη είναι η τραγουδίστρια Κρυσταλλία Ρήγα, καθώς πριν από λίγες ώρες έφερε στον κόσμο το πρώτο της μωράκι. Η Κρυσταλλία, η οποία συμμετείχε στην εκπομπή του Open «The Booth», μίλησε μέσα από το μαιευτήριο στην πρωινή εκπομπή «Ευτυχείτε!» για το συναίσθημα του να είσαι μαμά, για τη διαδικασία του τοκετού, αλλά και για το… σε ποιον μοιάζει ο γιος της.

«Έχει γεννηθεί 2.600 γραμμάρια, είναι υγιέστατος και αυτή τη στιγμή θηλάζουμε. Είχαμε 12,5 ώρες τοκετό, έκανα επισκληρίδιο, απλά κατέβαινε λίγο περίεργα ο μικρός. Τελευταία στιγμή φλερτάραμε με την ιδέα καισαρικής, που εγώ δεν ήθελα γιατί ιδανικά ήθελα να το ζήσω καλά. Οπότε το παλέψαμε και θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον γιατρό μου» είπε χαρακτηριστικά. Όπως αποκάλυψε, ο σύζυγός της ήταν μαζί της καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού και ο Δημήτρης Πλατανιάς έκοψε τον ομφάλιο λώρο.

Το ίδιο απόγευμα η Κρυσταλλία μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «The Booth» του Open. Το «The Booth» με τη Σοφία Μουτίδου, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, την Σοφία Κουρτίδου και την Κρυσταλλία ολοκληρώνεται ζωντανά την Τετάρτη 23/12 και με μία μαγνητοσκοπημένη εκπομπή την παραμονή των Χριστουγέννων. Η Κρυσταλία ανέφερε στον αέρα του «The Booth» ότι νιώθει πως «γέννησαν» και οι τέσσερις και έκλεισε με αυτόν τον τρόπο ένας κύκλος ζωής και για την εκπομπή που συμπαρουσίαζαν.

Στην τελευταία εκπομπή του «The Booth» το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα: «Να πω ότι υπάρχουν και άνθρωποι που δεν είναι μπροστά από τις κάμερες και έχουν γίνει φίλοι μας χωρίς να τους βλέπουμε καν. [...] Μερικές φορές κάποια πράγματα στην τηλεόραση είναι αληθινά και αυτό που συνέβαινε εδώ ήταν αληθινό. Και ίσως γι’ αυτό μας έχει καταβάλλει τόσο πολύ. Στα 20 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά, το feedback που έχω πάρει γι’ αυτή την εκπομπή είναι πάνω από νούμερα. Έχουν έρθει άνθρωποι από μειονότητες και μου έχουν φιλήσει το χέρι, αυτό δεν μου έχει ξανασυμβεί στη ζωή μου», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για το «The Booth».

Πηνελόπη ΑναστασοπούλουΣοφία ΚουρτίδουΚρυσταλλία ΡήγαΣοφία ΜουτίδουThe Booth