J2US live streaming: Ημιτελικός με Άντζελα Δημητρίου, Θέμη Αδαμαντίδη και Χαρά Βέρρα
NewsroomΜας κράτησε την καλύτερη συντροφιά, μας διασκέδασε και μας έκανε όλους μια μεγάλη παρέα στο πιο κεφάτο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης. Ο Νίκος Κοκλώνης στον ημιτελικό υποδέχεται την μοναδική «Lady» του ελληνικού πενταγράμμου, την Άντζελα Δημητρίου, η οποία θα τραγουδήσει τις πιο γνωστές επιτυχίες της και θα βάλει φωτιά… στο J2US.
Στη συνέχεια την σκυτάλη παίρνει ο αγαπημένος Θέμης Αδαμαντίδης και η νύχτα απογειώνεται. Μία ξεχωριστή βραδιά με δύο αγαπημένους λαϊκούς ερμηνευτές που ξέρουν πολύ καλά πως να διασκεδάζουν το κοινό. Ακόμα στον ημιτελικό, ο Νίκος υποδέχεται και τη Χαρά Βέρρα για ένα ανεπανάληπτο ντουέτο με την Γωγώ Τσαμπά. Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ! Ο Λευτέρης Πανταζής, πέρα από το διαγωνιστικό μέρος, θα τραγουδήσει ζωντανά τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, ενώ το μικρόφωνο θα πάρει και ο Νίκος Κοκλώνης που θα κάνει ντουέτο με την αγαπημένη Λάουρα.
Στο διαγωνιστικό μέρος, όμως, η αγωνία κορυφώνεται. Τα ζευγάρια, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό, θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Θα πουν τραγούδια που αυτή τη φορά τα έχουν επιλέξει ο Νίκος Κοκλώνης και η κριτική επιτροπή και θα διεκδικήσουν τη θέση τους στον τελικό. Δυστυχώς, όμως, μόνο τρία ζευγάρια θα περάσουν στην τελική φάση και θα υπάρξει διπλή αποχώρηση.
- Αντιφατικά μηνύματα από το Ιράν για το τέλος του πολέμου - Η ανταλλαγή μηνυμάτων με τις ΗΠΑ και οι εγγυήσεις
- Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία Erminio τις επόμενες ώρες: Οι «κόκκινες» περιοχές, πού θα είναι κλειστά τα σχολεία
- Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ ψάχνει... Κέβιν Κόστνερ: Αγγελία της πρεσβείας των ΗΠΑ για τη θέση του σωματοφύλακα
- Η παράνομη στάνη με κατσίκες και κοτόπουλα που ήταν στην ταράτσα του 16ώροφου κτιρίου στους Αμπελόκηπους