Τηλεόραση|27.12.2020 21:53

Survivor 4 πρεμιέρα: Τα πρώτα λόγια του Λιανού και η ομάδα που κέρδισε το πλεονέκτημα

Newsroom

Ο νέος κύκλος του «Survivor» έκανε πρεμιέρα, το βράδυ της Κυριακής 27 Δεκεμβρίου και το τηλεοπτικό κοινό συντονίστηκε στη συχνότητα του ΣΚΑΪ για να παρακολουθήσει τους νέους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης. «Καλησπέρα σας, είμαι ο Γιώργος Λιανός και βρίσκομαι στον Άγιο Δομίνικο. Παρακολουθείτε το "Survivor", το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης. Για τους επόμενους πέντε μήνες, "Διάσημοι" και "Μαχητές" θα παλεύουν για την επιβίωσή τους. Μόνο ένας θα τα καταφέρει και αυτός που θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο» ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Λιανού

Δέκα γνωστά ονόματα της ελληνικής showbiz και δέκα καθημερινοί άνθρωποι συναντήθηκαν στον Άγιο Δομίνικο έτοιμοι να ριχτούν στη μάχη επιβίωσης με έναν και μοναδικό σκοπό… τη νίκη. Ο παρουσιαστής φρόντισε να τους ενημερώσει από το πρώτο λεπτό πως φέτος το ριάλιτι θα είναι «πιο δύσκολο και πιο απαιτητικό με περισσότερες εκπλήξεις και ανατροπές». Φέτος, το «Survivor» έχει εμπλουτιστεί με μεγαλύτερες προκλήσεις για όλους τους παίκτες. Αλλαγές υπάρχουν και στη διαδικασία της ανάδειξης των υποψήφιων προς αποχώρηση, ενώ το σημαντικότερο ρόλο για μία ακόμα χρονιά έχει το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο με την ψήφο του θα καθορίζει ποιοι παίκτες θα παραμένουν στο παιχνίδι.

Στην πρώτη μικρή δοκιμασία, νικητές αναδείχθηκαν οι «Μαχητές», οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τους αντιπάλους τους στους δύο μεγάλους αγώνες του «Survivor». Οι δύο ομάδες έπρεπε να φτάσουν στην εξέδρα, όπου βρισκόταν ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, κολυμπώντας. Κάποιοι ήταν περισσότερο εξοικειωμένοι και κάποιοι άλλοι τα βρήκαν λίγο σκούρα.

ΣΚΑΪπρεμιέραSurvivorΓιώργος Λιανός