Τηλεόραση|03.01.2021 14:09

«Καυτές» ατάκες επωνύμων που συζητήθηκαν: Τανιμανίδης, Συνατσάκη και Γιώργος Καράβας

Newsroom

Μία «καυτή» ανασκόπηση στην περασμένη χρονιά έκανε η δημοσιογραφική ομάδα του «Έλα Χαμογέλα» της Σίσσυς Χρηστίδου, συγκεντρώνοντας ατάκες επώνυμων προσώπων της περασμένης χρονιάς και δηλώσεις που σχετίζονταν με το σεξ. Στην κάμερα του «Happy Day» η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για τη φιλοσοφία της γύρω από το γυμνισμό και αποκάλυψε τι έκανε όταν της ζήτησαν να βγάλει selfie σε παραλία γυμνιστών.

Διαβάστε ακόμα: Μαίρη Συνατσάκη: Έπεσε θύμα ληστείας - Πλάνα από τη διάρρηξη στο σπίτι της

Η Μαίρη Κωνσταντάκη μοιράστηκε το πιο περίεργο σημείο που έχει συνεβρεθεί ερωτικά λέγοντας «Έκανα σεξ κάτω από το άγαλμα στη Σταδίου, στην Παλιά Βουλή». Ο Χάρης Βαρθακούρης αποκάλυψε τα πάθη που δημιουργεί τις θαυμάστριές του λέγοντας ότι του έχει συμβεί να μπει μια κοπέλα στο καμαρίνι και να αρχίσει να γδύνεται πριν καν του μιλήσει.

Μαίρη Κωνσταντάκη

Ο Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα είπαν στην εκπομπή «Houston» ότι η... ζούγκλα έχει δει μερικές από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές τους, ενώ ο Ηλίας Γκότσης είχε δηλώσει ότι τον «φλερτάρουν οι άντρες και δεν είναι κακό να αρέσεις».

Ο Λάκης Γαβαλάς είχε κάνει στην εκπομπή dot τη δήλωση ότι το πρωί ξυπνάει αρσενικός και κατά τη διάρκεια της ημέρας μπαίνει μέσα του η θηλυκότητα. Ο Γιώργος Καράβας του GNTM σχολίασε «Στην φωλιά των κούκου» ότι δέχεται προκλητικές φωτογραφίες από θαυμάστριες, τις οποίες βλέπουν με τη γυναίκα του: «Ε καλά, δεν ανακαλύψαμε και την Ακρόπολη».

Ο Κώστας Αποστολάκης είπε ότι αναζήτησε καταφύγιο στο Άγιο Όρος γιατί ήθελε να αποφύγει τη θέα των γυναικών, ενώ ο Γιώργος Γερολυμάτος έχει απολαύσει το σεξ από όλες τις πλευρές, αναφέροντας και τη λέξη «ξεπέτα». Δείτε τις δηλώσεις στο βίντεο που ακολουθεί:

Χάρης ΒαρθακούρηςΧριστίνα ΜπόμπαΜαίρη ΣυνατσάκηΣάκης ΤανιμανίδηςΈλα χαμογέλα